Početna / VESTI / Srbija danas / 22.10.2014.
22.10.2014.

22.10.2014.

Za to što će za sva moguća socijalna davanja ili za otvaranje novih radnih mesta biti sve manje para je kriva Demokratska stranka. Da znate. Eto premijer nam je rekao da će stranke u parlamentu dobiti pet miliona evra više zahvaljujući zakonu koji su doneli žuti. Biće drugačije, kaže premijer, kada se zakon promeni. Ali to baš i nije prioritet. Jer, treba usvajati evropske zakone. Da znate.
Aleksandar Vučić rekao je da je SNS „promenila politiku i ponašanje političara koji su trajali decenijama“. Kako bih vam rekao… Meni se čini da ni na lokalu ni u republici, ni na funkcijama, ni u foteljama – ništa nisu bolji od onih prethodnih.
I Bora Đorđević je napustio jato Demokratske stranke Srbije. Ne znam da li je to zbog toga što je doktorka Rašković Ivić rešila da mu zapeva „Pogledaj dom svoj anđele“, tek, u onom Državotvornom pokretu se okuplja veće staraca. A ovamo… Pa, ovamo ih je sve manje, da se ne lažemo.
Pouzdani izvori dnevnih novina Politika objavili su danas da je Edi Rama u predloženom protokolu za svoju posetu tražio da mu se dodele ključevi grada Beograda. Eh, Ramo, zakasnio si: već smo ih dali Muhamedu El Abaru. On će da nam gradi Beograd na vodi. Samo da Rama ne dođe na ideju da Palata Albanija bude isto na vodi…
Srbija će uskoro dobiti internet stranicu sa svim informacijama o pregovorima o članstvu u EU na kome će biti objavljena sva dokumenta koja je u tom trenutku moguće objaviti. Eto, taman sam pomislio da su zaboravili na reč „uskoro“ ovi što su na vlasti, kad me razuverila Tanja Miščević.
Kako kaže Dejan Milutinović, jedan od mojih prijatelja na društvenim mrežama, Vulin ljut na socijalno ugrožene, Blagojević na poplavljene, Stefanović ljut na RTS, Selaković na advokate, Verbić na studente… Što ti je loš narod…
Beše to Srbija danas.

 

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Vuk Branković

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top