Početna / VESTI / Srbija danas / 20.07.2014.
20.07.2014.

20.07.2014.

Kod nas sve mere koje znače nešto dobro za zemlju nailaze na otpor i proteste. E, to je naša Srbija – izjavio je Super Alek u intervjuu koji objavljuje Blic u izdanju za ponedeljak. Ne, Vučiću, na otpor i proteste nailaze oni koji lažu narod. Koliko da te podsetim, već peti put si odložio dolazak boljeg života u Srbiju. A na vlasti si tek nešto više od dve godine.
Stopa rađanja u Srbiji je za 35 odsto niža od potreba reprodukcije stanovništva, a državna strategija za podsticanje nataliteta se nije mogla primeniti zato što je nastupila svetska kriza – rekao je ministar Julin poslaniku Aleksandru Čotriću. Dobro, druže, ministre Julin, a šta ste vi uradili da promenite to katastrofalno stanje? Obogaljili pomoć trudnicama i porodiljama kao Siniša Mali u Beogradu? Hteli da usvojite Zakon kojim su trudnice mogle da budu otpuštene „na keca“? Svi ste vi isti banditi. Hups, uvredio sam ministra! I gradonačelnika pride!
U Boliviji je sa tri metka u glavu ubijen Goran Popović, bivši „arkanovac“ i Šarićev saradnik. Ima samo jedan problem: srpski mediji su vest objavili tek danas. A ubistvo se desilo pre šest dana. Toliko o našim medijima. Za sve željne krvi, evo i snimka.

Užičani još uvek ne mogu da piju vodu niti da je koriste za kuvanje. Zbog algi koje su kancerogene. Šta se desilo, još uvek niko ne kaže. Ko je kriv – i dalje se ne zna.
I srpski vozovi će ići brzinom od 160 kilometara na sat, najavljuju (po ko zna koji put) Železnice Srbije. Uskoro, naravno. Eto… Već godinama u nedeljnom izdanju Novosti mogu da pročitam tekst kom se od srca nasmejem.
Barem jedna lepa vest danas: naši mladi košarkaši su osvojili bronzu na Evropskom prvenstvu u okršaju sa selekcijom Hrvatske. Čestitke Dejanu Mijatoviću i orlićima!
Beše to – Srbija danas. Sutra – videćemo.
http://kecatim.com

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Aleksandar Becic

Aleksandar je rođen 1967. u Čačku. Školovao se u rodnom gradu i Sarajevu. U novinarstvu je od 1986. godine. Karijeru je počeo na radio stanici Sarajevo 202. Obavljao je sve novinarske poslove: od reportera, novinara, preko voditelja i urednika emisija, do urednika rubrika i urednika pojedinih medija. Tokom svih ovih godina pravio kratke pauze u novinarskoj karijeri: bio je CORA manager za BAT u Bosni, PR manager Prestolonaslednika Aleksandra II i PR manager kompanije Kurir, a potom i portparol AMG. Objavio je romane "Svi naši razvodi i ostale porodične priče", "Evo zašto te volim" i "Prvi čin", kao i zbirku pesama "Pisma Starom Gospodinu". U pripremi za objavljivanje je roman "Treća komanda". Napisao je i tri drame: "Poruči ubistvo", "Sin domaćeg izdajnika", "Partija bivših". Trenutno piše zbirku priča "Alfabet ljubavi i smrti".

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top