Početna / VESTI / Srbija danas / 20.04.2014.
20.04.2014.

20.04.2014.

Eto. Proslavismo Uskrs. Nadamo se da ste bili okruženi ljudima koji vas vole i da vam je bilo lepo. Želimo vam svako dobro i zdravlje. Želimo vam više razuma, mnogo dobrote. Želimo vam blagostanje. Želimo vam i bolju zemlju.
Ovaj najradosniji hrišćanski praznik po radosti neće zapamtiti 440 porodica iz cele Srbije koje su zbog poplava bile evakuisane. U 11 gradova i opština voda se otela kontroli. A ako pitate one koji su „glavni“ u tim opštinama – kako se to desilo – niko ne zna odgovor. Baš kao što niko ne zna gde su završile pare od sanacije prošle sezone poplava… Čudno…
U beogradskom Zoološkom vrtu „vuk se otrgao kontroli i ujeo dete od dve godine za leđa“… To je bila prva vest. Kasnije se ispostavilo da dete ima hematom (modricu), a ne ujed. Ne pravdam ljude iz Zoo vrta, ali molim i kolege iz medija da najpre provere, pa tek onda puste informaciju u javnost.
Nobelovac Ivica sa svojim drugovima iz SPS će imati najmanje tri resora od kojih je gotovo sigurno ministarstvo spoljnih poslova, ali nije isključeno da dobiju prosvetu ili zdravstvo – navodi Blic. Koliko da upozorimo: ukoliko na mestu ministra zdravlja bude opet Slavica Đukić Dejanović, pokrenućemo akciju njenog opoziva i građanske mirne proteste do njene smene. 
Bankarski sektor prvi put posle deset godina poslovao u minusu – javljaju državni mediji… I to u minusu teškom 18 miliona evra. Prosto mi dođe suzu da pustim, bando lihvarska. Pa to šta vi radite i kako vi radite je glavni razlog što poslujete s minusom, zelenaši!
U Novom Sadu izgoreo sprat jedne zgrade. Vatrogasci opet dokazali da su heroji: osam ljudi spaseno. Bravo momci.
Novak Đoković najavio da zbog povrede ruke neće igrati tenis neko vreme. Hejteri, da li ste srećni? Ja nisam.
Beše ovo – Srbija na Uskrs. Sutra idemo iz početka.

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Aleksandar Becic

Aleksandar je rođen 1967. u Čačku. Školovao se u rodnom gradu i Sarajevu. U novinarstvu je od 1986. godine. Karijeru je počeo na radio stanici Sarajevo 202. Obavljao je sve novinarske poslove: od reportera, novinara, preko voditelja i urednika emisija, do urednika rubrika i urednika pojedinih medija. Tokom svih ovih godina pravio kratke pauze u novinarskoj karijeri: bio je CORA manager za BAT u Bosni, PR manager Prestolonaslednika Aleksandra II i PR manager kompanije Kurir, a potom i portparol AMG. Objavio je romane "Svi naši razvodi i ostale porodične priče", "Evo zašto te volim" i "Prvi čin", kao i zbirku pesama "Pisma Starom Gospodinu". U pripremi za objavljivanje je roman "Treća komanda". Napisao je i tri drame: "Poruči ubistvo", "Sin domaćeg izdajnika", "Partija bivših". Trenutno piše zbirku priča "Alfabet ljubavi i smrti".

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top