19.12.2013.

19.12.2013.

Na, početku, a ne na kraju, dve tužne vesti.
Srbija izgubila Ružicu Sokić, jednu od najvećih glumica ikada. Srpsko novinarstvo izgubilo Tamaru Kaliternu.
Neka im je večna slava i hvala za ono što su uradile za ovu zemlju.
Ketrin Ešton potvrdila da od Srbije niko nije tražio da prizna nezavisnost Kosova da bismo ušli u EU
. Ma, Ketrin, slobodno vi zatražite. Priznaćemo mi i to i još mnogo toga. Samo ako treba. To je stav zvaničnog Beograda.
Vojislav Šešelj operisao tumor na debelom crevu u jednoj haškoj bolnici. Dakle, glasine su se potvrdile. Počinje poslednja faza u raspadu srpskih radikala.
Borise, vrati se – zavašiše demokrate iz Subotice. Iz ugla ringa začuo se gong! Počela je prva runda u meču za titulu predsednika nekadašnjih vlastodržaca u ovoj zemlji. Đilas još čuva svoje sekunde na RTS za kampanju.
Nebojša Čović izjavio: možda ću postati član SNS. Ma, ne bi nas čudilo. Nego, da prebrojimo stranke u kojima ste bili do sad… Komunisti, Socijalisti, pa onda one vaše tri stranke, pa onda… Ne, ipak: Nemoguća misija. Peti deo.
U martu u Srbiju navodno dolazi Mercedes, koji pregovara „sa jednom fabrikom autobusa“. Eto, narode, u Srbiji je 2.409 fabrika autobusa, pa vi probajte da pogodite gde ulazi mečka.
Više od 100 000 dece je ove godine pozvalo SOS dečji telefon, čiji predstavnici zaključuju da je sve više zanemarivane dece u našoj zemlji. Gospodo iz vlasti, nije dovoljno samo se boriti protiv bele kuge. Treba se boriti za dečji osmeh.
NUNS zapitao Apelacioni sud u Kragujevcu kako je moguće da sudski postupak u kojem je nekadašnji urednik „Svetlosti“ Miroslav Jovanović kažnjen, traje 19 godina. Mi pitamo državu – kako to još nije našla ubice Slavka Ćuruvije.
Beše to – Srbija danas.

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Aleksandar Becic

Aleksandar je rođen 1967. u Čačku. Školovao se u rodnom gradu i Sarajevu. U novinarstvu je od 1986. godine. Karijeru je počeo na radio stanici Sarajevo 202. Obavljao je sve novinarske poslove: od reportera, novinara, preko voditelja i urednika emisija, do urednika rubrika i urednika pojedinih medija. Tokom svih ovih godina pravio kratke pauze u novinarskoj karijeri: bio je CORA manager za BAT u Bosni, PR manager Prestolonaslednika Aleksandra II i PR manager kompanije Kurir, a potom i portparol AMG. Objavio je romane "Svi naši razvodi i ostale porodične priče", "Evo zašto te volim" i "Prvi čin", kao i zbirku pesama "Pisma Starom Gospodinu". U pripremi za objavljivanje je roman "Treća komanda". Napisao je i tri drame: "Poruči ubistvo", "Sin domaćeg izdajnika", "Partija bivših". Trenutno piše zbirku priča "Alfabet ljubavi i smrti".

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top