Početna / VESTI / Srbija danas / 19.09.2014.
19.09.2014.

19.09.2014.

Pripadnici beogradske policije uhapsili su jednog uličnog svirača kod Kalenić pijace jer je, navodno, svirao na nedozvoljenom mestu. Što ti je teška ta borba protiv organizovanog kriminala i korupcije… Sva sreća pa nemamo narko-dilere, siledžije, lopove…
Bivši nemački kancelar Gerhard Šreder ocenio je da „reformski potezi Aleksandra Vučića podsećaju na bolne i teške reforme koje je on sproveo u Nemačkoj“. Šredera je nasledila Merkelova. Samo se pitam – ko će, posle Vučića, da bude srpska Angelal? Zorana?
Akademik Toma, privremeno zaposlen na mestu predsednika ove republike, putuje na četiri dana u Njujork. Da učestvuje na sednici Generalne skupštine UN. Od 22. do 26. septembra. Koliko da znate: nije poneo ni jedan orden. Aman!
Nekako mi je promakla informacija, a važna je, da je brat šeik bin Zajed rekao akademiku Tomi kako se u Srbiji oseća kao u svojoj drugoj otadžbini. Eh, da mi je da odem do tih Emirata, pa da vidim da li ću se i ja isto tako osećati tamo…
Zbog smanjene proizvodnje za ukrajinsko i rusko tržište, fabrika Gorenje je otpustila 400 radnika u Valjevu. Kako ono beše slogan za izbore… Napred, za nova radna mesta? Samo pitam…
Opštinska vlast u Obrenovcu promenjena je ulaskom SNS u koaliciju sa Ujedinjenim regionima Srbije i socijalistima dok su Demokrate prešle u opoziciju. Čučković je tako sebi dogradio političku karijeru. Kuće ljudima u Obrenovcu još nije sagradio.Uskoro će.
Kinezi su, kako javlja domaća štampa, fušerisali pri gradnji mosta Zemun – Borča. Ima falinki na slivnicima, uz pešačke staze, na betonskim gredama između kolovoznih traka… Ali, molim vas, kako? Pa Kinezi su naša braća! Neće valjda da nam uvale bofl most?
Zahvaljujući „kartografima“ Evropske komisije, danas smo ostali bez Vojvodine, ali smo imali more: „dobili“ smo Crnu Goru. E svako dobije posao u tom Briselu. A i šta zna Brisel šta je Balkan?
Beše to – Srbija danas.

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Aleksandar Becic

Aleksandar je rođen 1967. u Čačku. Školovao se u rodnom gradu i Sarajevu. U novinarstvu je od 1986. godine. Karijeru je počeo na radio stanici Sarajevo 202. Obavljao je sve novinarske poslove: od reportera, novinara, preko voditelja i urednika emisija, do urednika rubrika i urednika pojedinih medija. Tokom svih ovih godina pravio kratke pauze u novinarskoj karijeri: bio je CORA manager za BAT u Bosni, PR manager Prestolonaslednika Aleksandra II i PR manager kompanije Kurir, a potom i portparol AMG. Objavio je romane "Svi naši razvodi i ostale porodične priče", "Evo zašto te volim" i "Prvi čin", kao i zbirku pesama "Pisma Starom Gospodinu". U pripremi za objavljivanje je roman "Treća komanda". Napisao je i tri drame: "Poruči ubistvo", "Sin domaćeg izdajnika", "Partija bivših". Trenutno piše zbirku priča "Alfabet ljubavi i smrti".

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top