Početna / VESTI / Srbija danas / 19.07.2014.
19.07.2014.

19.07.2014.

Mihalj Kertes je oslobođen optužbi za iznošenje para na Kipar. Cane Subotić je oslobođen optužbi za šverc duvana. Još samo da gazda Miška oslobode i Mići Megatrendu da kažu da je pravi doktor nauka, pa ću da se zabrinem. A vi? Čini li vam se da su došla neka čudna vremena u ovoj borbi protiv korupcije?
Super Alek obećao građanima kojima su kuće oštećene u majskim poplavam da će u narednih sedam do deset dana dobiti pare za obnovu istih.
Dakle, pare uskoro. Kao i sve u ovoj zemlji. „To je nekih 130 miliona evra“, rekao je. I narod je skupio nekih 30 miliona evra, eno ih na računu ministarstva finansija. Nego, hajde da brojimo te dane. Ako 29. jula ne bude para, znači da je neko slagao…
Ne možemo u EU sa socijalističkim idejama – izjavio Nobelovac Ivica.
Dakle, Dačiću, menjaš ime partije u KPS? Mislim, Kapitalistička stranka Srbije?
Zbog pojave algi i nematoda voda sa užičkog vodovoda zabranjena za piće i kuvanje. Opet. Otkud alge u vodi – niko ne zna.
Vojska je pred novu godinu iskopala novi pravac snabdevanja vodom baš zbog kancerogenih algi. Vučiću, šta se dešava? Pitamo tebe jer ti znaš sve!
Gde god nađeš zgodno mesto, ti malo ukradi. A krađa je blagorodna ume da s’ osladi
. Ovim dvostihom koji je inspirisan stihovima Jove Zmaja, očigledno se služe političari na svakom koraku, makar u pitanju bilo i par hiljada evra. Eto, najnoviji slučaj dolazi iz Novog Sada: Upravni odbor Pozorišta mladih odobrio 315.000 dinara za „izradu softvera za Fejsbuk“. Jer, moderno je vreme, tehnologije napreduju… Ovo, izvinite, podseća na ujdurmu sa onim Dulićevim sajtom od 25.000 evra. Pozorištem upravljaju kadrovi Srpskog pokreta obnove. Je li, Vuče, šta kažeš na to? Il’ da pitamo Danu?
Na Paliću otvoren 21. Festival evropskog filma. Ako vam je to bitno. Nama jeste.
Beše to – Srbija danas.

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Aleksandar Becic

Aleksandar je rođen 1967. u Čačku. Školovao se u rodnom gradu i Sarajevu. U novinarstvu je od 1986. godine. Karijeru je počeo na radio stanici Sarajevo 202. Obavljao je sve novinarske poslove: od reportera, novinara, preko voditelja i urednika emisija, do urednika rubrika i urednika pojedinih medija. Tokom svih ovih godina pravio kratke pauze u novinarskoj karijeri: bio je CORA manager za BAT u Bosni, PR manager Prestolonaslednika Aleksandra II i PR manager kompanije Kurir, a potom i portparol AMG. Objavio je romane "Svi naši razvodi i ostale porodične priče", "Evo zašto te volim" i "Prvi čin", kao i zbirku pesama "Pisma Starom Gospodinu". U pripremi za objavljivanje je roman "Treća komanda". Napisao je i tri drame: "Poruči ubistvo", "Sin domaćeg izdajnika", "Partija bivših". Trenutno piše zbirku priča "Alfabet ljubavi i smrti".

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top