Početna / VESTI / Srbija danas / 19.01.2016.
19.01.2016.

19.01.2016.

Pojedini mediji kažu kako je vladika Amfilohije navijao iz čamca dok su vernici SPC skloni ekstremnim sportovima, čeličenju i zdravom životu – plivali za Krst Časni. Njima svaka čast. I sreća i zdravlje. Vladiku ne bih da komentarišem.

Veliki Vođa opet pokazao bahatost: Njegovi poltroni doveli (kao u Slobino vreme) na otvaranje radova na Ostružnici gomilu pristalica u autobusima. Dok traje radno vreme, a Srbi su (kako kaže Vođa) lenji. Na pitanje „ko ih je doveo“ Gospodar se napravio lud: „Ne znam. Država nije platila ni dinar“. Ali stranka jeste. A stranka dobija pare iz budžeta. A budžet finansiraju građani. U prevodu – lažeš, Vučiću.

Master Toma Bajčetinski odleteo u Ujedinjene Arapske Emirate i poručio kako smo nekad bili bolji od Emirata i kako su mnoge njihove kompanije zainteresovane za investicije u Srbiji. Pa videli su kako Etihad čerupa budžet Srbije, što ne bi i oni.

Pajtić sastao se sa nekadašnjim prijateljima iz DS-a: Tadićem, Jovanovićem, Živkovićem, Petrovićem,  Veselinovićem…  Svi su bili tu – osim Borka. Njega nisu zvali: Kažu zli jezici da je on pevao pesmu „Utorak… I svi su tu… A mene s vama neeeemmmmaaaa…“ Ah, da: falio je i Đilas. Možda je zato Pajtić najavio još jedan sastanak i rekao kako je sporazum blizu.

Odlazeći ministar spoljnih poslova Ivica Dačić odlazi sutra u posetu Tirani. Kažu zli jezici da će tamo, umesto Miljacke, pevati Roka Mandoljina.

Kristijan Golubović priveden je u Kraljevo na saslušanje zbog pretnji. Ovaj opskurni lik ima bogatiji društveni život nego ozbiljni umetnici. Čas rijaliti, čas sudnica, čas bolnica, čas policija, čas mediji…

SNS je opet saopštila kako „DS nastavlja sa lažima i pritiscima“. Svaki put kad pročitam takvu glupost zapitam se – ko je, bre, na vlasti u ovoj zemlji? Ko je na vlasti u Beogradu? Ko u Novom Sadu?

Prođe 19. dan boljeg života u Srbiji. Živeli. 

 

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Aleksandar Becic

Aleksandar je rođen 1967. u Čačku. Školovao se u rodnom gradu i Sarajevu. U novinarstvu je od 1986. godine. Karijeru je počeo na radio stanici Sarajevo 202. Obavljao je sve novinarske poslove: od reportera, novinara, preko voditelja i urednika emisija, do urednika rubrika i urednika pojedinih medija. Tokom svih ovih godina pravio kratke pauze u novinarskoj karijeri: bio je CORA manager za BAT u Bosni, PR manager Prestolonaslednika Aleksandra II i PR manager kompanije Kurir, a potom i portparol AMG. Objavio je romane "Svi naši razvodi i ostale porodične priče", "Evo zašto te volim" i "Prvi čin", kao i zbirku pesama "Pisma Starom Gospodinu". U pripremi za objavljivanje je roman "Treća komanda". Napisao je i tri drame: "Poruči ubistvo", "Sin domaćeg izdajnika", "Partija bivših". Trenutno piše zbirku priča "Alfabet ljubavi i smrti".

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top