Početna / Front Page Slide Show / 17. avgust 2016.
17. avgust 2016.

17. avgust 2016.

Tijana Bogdanović ima samo 18 godina. Ona je sitna, al’ dinamitna i već je osvojila medalju za Srbiju. I to na Olimpijskim igrama. U tekvondou, jednom veoma muškom sportu! Bravo, Tijana. Hvala. Još jednom apelujem: Fudbal vratite u amaterske vode. Da se nauče pameti. I naravno, hvala Tomi Bajčetinskom što se vratio u Srbiju – kako bismo barem neku medalju osvojili.

Ovo nije vest, već molba: Ivan Mrđen, dugogodišnji urednik u Blicu, jedan od najboljih novinara i učitelja budućih piskarala, hitno je potrebna krv. Čovek ide na operaciju i potrebna mu je AB+ krvna grupa. Ako imate tu grupu, molim vas – javite se u Institut za transfuziju krvi u Ulici Svetog Save 39 u Beogradu i napomenite da je namensko davanje krvi za Ivana Mrđena, koji leži na Institutu Banjica.

Dobar deo dana glavna vest za srpske medije bila je – stara vest. Zašto se Bajden nije poklonio srpskoj zastavi. Tome smo i mi posvetili pažnju. I svim „poznavaocima“ američkog protokola želim da poručim: „Kad si u Rimu, ponašaj se kao Rimljanin“. Ako su se srpskoj zastavi poklonili Merkelova, Putin, Si Đinping, onda može i Bajden.

Zvonko Veselinović, iz Zvečana oslobođen je svih optužbi za kriminalna dela. Velikodušno je rešio da ne tuži državu za godinu dana provedenih u pritvoru. Država mu se već višestruko odužila talovima, političkim uticajem i razvijanjem medijskog biznisa. Što čovek da tuži zlatnu koku?

Saša Radulović, lider pokreta Dosta je bilo najavio je da je „moguć zajednički kandidat opozicije na predsedničkim izborima“, ali da je „rano da se o tome govori“. Dobro, bre, Raduloviću, opet mučiš Velikog Vođu i Tomu Bajčetinskog?

Dragan Šutanovac podneo je formalno kandidaturu za predsednika DS. Osim njega, u trci će verovatno biti i Bojan Pajtić, Zoran Lutovac i Srboljub Antić… Džaba pričasmo o potrebi za promenama u opozicionim strankama…

Bila je to – Srbija danas.

 

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Aleksandar Becic

Aleksandar je rođen 1967. u Čačku. Školovao se u rodnom gradu i Sarajevu. U novinarstvu je od 1986. godine. Karijeru je počeo na radio stanici Sarajevo 202. Obavljao je sve novinarske poslove: od reportera, novinara, preko voditelja i urednika emisija, do urednika rubrika i urednika pojedinih medija. Tokom svih ovih godina pravio kratke pauze u novinarskoj karijeri: bio je CORA manager za BAT u Bosni, PR manager Prestolonaslednika Aleksandra II i PR manager kompanije Kurir, a potom i portparol AMG. Objavio je romane "Svi naši razvodi i ostale porodične priče", "Evo zašto te volim" i "Prvi čin", kao i zbirku pesama "Pisma Starom Gospodinu". U pripremi za objavljivanje je roman "Treća komanda". Napisao je i tri drame: "Poruči ubistvo", "Sin domaćeg izdajnika", "Partija bivših". Trenutno piše zbirku priča "Alfabet ljubavi i smrti".

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top