Početna / VESTI / Srbija danas / 17.08.2014.
17.08.2014.

17.08.2014.

Ako se brinete što vaše rodbine još nema s mora, smirite se. Danas se čekalo na svim graničnim prelazima kao nikad do sad. I za ulazak i za izlazak iz Srbije. Stići će oni. A vi, ugrejte im vodu, da mogu da se istuširaju, kad umorni stignu s odmora. Dovoljno će imati problema u narednim nedeljama da smisle kojim trikovima da otplate i ovo letovanje.
Danas, valjda zato što pametnija posla nemaju, ekonomisti diskutuju po medijima da li nas „šeikova milijarda“ spasava bankrota. Mene samo buni da li je to ona milijarda evra za koju je Super Alek, gostujući na B92 rekao da je uplaćena „pre nekoliko dana“ kada je obeležavao 100 dana postojanja vlade, ili je to milijarda evra koju je Super Alek pomenuo pre neki dan, kada je „otkrivao“ ugovor sa Etihadom?
Da li ste znali da nam je trenutno upražnjeno 17 ambasadorskih mesta? Da nemamo ambasadore u Sjedinjenim Američkim Državama, Kini, Nemačkoj, Švajcarskoj, Hrvatskoj… Nemamo, bre, čak ambasadora ni kod brata šeika, u Ujedinjenim Arapskim Emiratima! Mada, kad bolje razmislim, šta će nam ambasador kod brata šeika pored živog Super Aleka?
Kandidat za ministra privrede postoji. A njegovo ime ćemo saznati – uskoro. Čemu žurba? Super Alek sve drži pod kontrolom. Do utorka ima vremena da nam otkrije ko će sesti u fotelju ministarsku. Tako kaže drug Julin, na privremeno angažovan na mestu ministra za rad i još koješta.
Obrenovčani, koliko da znate, uskoro kreće obnova prvih devet kuća u vašem gradu. Dobro, ne uskoro, nego u utorak. Eto: lepo vam je Super Alek obećao.
Danas me je jedna baka na ulici pitala „Kolumnisto, hoće l’ biti smanjene penzije?“ Ja sam se okrenuo i rekao da hoće. Ona mi na to kaže „Ali Vučić to nije rekao“. A ja joj kažem: „Reći će. Uskoro…“
Beše to – Srbija danas. 

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Aleksandar Becic

Aleksandar je rođen 1967. u Čačku. Školovao se u rodnom gradu i Sarajevu. U novinarstvu je od 1986. godine. Karijeru je počeo na radio stanici Sarajevo 202. Obavljao je sve novinarske poslove: od reportera, novinara, preko voditelja i urednika emisija, do urednika rubrika i urednika pojedinih medija. Tokom svih ovih godina pravio kratke pauze u novinarskoj karijeri: bio je CORA manager za BAT u Bosni, PR manager Prestolonaslednika Aleksandra II i PR manager kompanije Kurir, a potom i portparol AMG. Objavio je romane "Svi naši razvodi i ostale porodične priče", "Evo zašto te volim" i "Prvi čin", kao i zbirku pesama "Pisma Starom Gospodinu". U pripremi za objavljivanje je roman "Treća komanda". Napisao je i tri drame: "Poruči ubistvo", "Sin domaćeg izdajnika", "Partija bivših". Trenutno piše zbirku priča "Alfabet ljubavi i smrti".

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top