Početna / VESTI / Srbija danas / 17.01.2014.
17.01.2014.

17.01.2014.

Vlada Srbije razrešila dužnosti Svetka Kovača, direktora Vojnobezbednosne agencije. Isto se proveo i brigadni general Dragan Vladisavljević,koji je bio na čelu Vojnoobaveštajne agencije. Njega je razrešio Master Toma. Čistka? Ili redovna kadrovska pomeranja?
Doktor beogradskih nauka i u slobodno vreme predsednik skupštine Srbije Nebojša Stefanović raspisao (beo)gradske izbore. Ljut. Ni u ovoj podeli karata šef stranke mu nije dao da bude kandidat za gradonačelnika srpske prestonice. Šta bi Šone, džaba si mega-doktorirao?
Nobelovac Ivica radi kao da će sto godina biti mir… Auh, ne, to je govorio Tito. Idemo iz početka: Nobelovac Ivica radi kao da će sto godina biti na vlasti: marljiv je i korača ka Evropi. Sve moramo da završimo do 2018. Hmmm…
Aleksandar V još nije odlučio kad će izbori i da li će ih biti. Na republičkom nivou. A kad će odlučiti? Pa, uskoro!
Ambasadori SAD i Francuske rekli da su izbori unutrašnje pitanje Srbije. Aha. A onda je mrmot zamotao čokoladu, je li?
Tadić očekuje smenu Đilasa. Đilas očekuje opstanak. Pajtić sakuplja potpise za jedinstvenu DS. Miki Rakić piše tekst u Politici i kaže da će u koaliciju sa SNS. O bože, za koga li su oni ljudi lupali šerpe, zvižali i smrzavali se…
Sindikalac Orbović tvrdi da je Saša Radulović zaustavio kompletnu privredu. Vidi, Orboviću, ako ćemo pošteno – nije on nego Dinkić. A ne sećam se gde si ti, Orboviću, radio?
Radnici Želvoza radikalizovali protest, jer im se ne ispunjava obećano. Pa šta je tu čudno? LJudi, svaka vlada obeća, laže, vi onda drmate, oni opet obećaju, slažu, pa vi opet drmate… I tako u krug.
Posle računa za struju, reklamacije i na račun za gas kod hiljada građana. Hmmmm… Meni ovo smrdi na izbore. A vama? Doduše, moj izbor (ali je to lična stvar) je – motka.
Beše to – Srbija danas.

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Aleksandar Becic

Aleksandar je rođen 1967. u Čačku. Školovao se u rodnom gradu i Sarajevu. U novinarstvu je od 1986. godine. Karijeru je počeo na radio stanici Sarajevo 202. Obavljao je sve novinarske poslove: od reportera, novinara, preko voditelja i urednika emisija, do urednika rubrika i urednika pojedinih medija. Tokom svih ovih godina pravio kratke pauze u novinarskoj karijeri: bio je CORA manager za BAT u Bosni, PR manager Prestolonaslednika Aleksandra II i PR manager kompanije Kurir, a potom i portparol AMG. Objavio je romane "Svi naši razvodi i ostale porodične priče", "Evo zašto te volim" i "Prvi čin", kao i zbirku pesama "Pisma Starom Gospodinu". U pripremi za objavljivanje je roman "Treća komanda". Napisao je i tri drame: "Poruči ubistvo", "Sin domaćeg izdajnika", "Partija bivših". Trenutno piše zbirku priča "Alfabet ljubavi i smrti".

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top