16.12.2013.

16.12.2013.

Ketrin Ešton izvestiće sutra šefove diplomatija EU da je Srbija ispunila sve uslove da bi mogla početi pregovore. Znamo mi to: ispunili smo mi uslove i koje ste tražili i koje niste tražili!
Aleksandar Vučić najavio je u Banjaluci da će uskoro biti vidljivi rezultati borbe protiv kriminala i korupcije. A izvinite, prvi potpredsedniče vlade, hoće li uskoro biti vidljiva i imena onih gradonačelnika i direktora javnih preduzeća iz SNS koji nisu dobro radili svoj posao?
U centru Beograda danas je počelo raščišćavanje ruševina zgrade Generalštaba, koja je srušena tokom NATO bombardovanja 1999. godine. Neko će reći: nije trebalo to da diramo. Da ostane kao spomenik. Da se setimo prijatelja iz Evrope, Amerike, ali i naše politike.
Slavica Đukić-Dejanović izjavila je da ne očekuje da se sa beogradskim izborima istovremeno održe i vanredni parlamentarni. Gospođo ministarka, ni mi više ne očekujemo da podnesete ostavku, ali ko zna: možda nas i izbori iznenade. A možda i vi…
Ministar Sulejman Ugljanin ostaje pri stavu da je odnos Srbije prema bošnjačkoj nacionalnoj manjini katastrofalan. Ministar? Izvinite gospodine Ugljanin, sve da ste u pravu, šta ste radili u poslednjih 18 meseci da bi toj manjini bilo bolje u Srbiji?
Milutin Mrkonjić i po odlasku s mesta ministra saobraćaja nije zaboravio da odredi rok za završetak koridora 10. Ali je zaboravio da kaže kako 2012. na toj trasi nije izrađen ni kilometar autoputa punog profila. Nije moguće… Mrka? Nije završio ni kilometar? Ko bi rekao…
Miroslav Mišković, vlasnik Delte vratio se u subotu sa trodnevnog puta do Londona. Uz pesmu „Ko bi rek’o čuda da se dese, pa avion Miška nam donese…“
Više od 7.500 dece u Srbiji raste odvojeno od porodica, od toga je oko 80 odsto sa hraniteljima i oko 20 odsto u institucijama. Mislite o tome sledeći put kad budete prolazili pored nekog porodilišta.
Beše to – Srbija danas.

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Aleksandar Becic

Aleksandar je rođen 1967. u Čačku. Školovao se u rodnom gradu i Sarajevu. U novinarstvu je od 1986. godine. Karijeru je počeo na radio stanici Sarajevo 202. Obavljao je sve novinarske poslove: od reportera, novinara, preko voditelja i urednika emisija, do urednika rubrika i urednika pojedinih medija. Tokom svih ovih godina pravio kratke pauze u novinarskoj karijeri: bio je CORA manager za BAT u Bosni, PR manager Prestolonaslednika Aleksandra II i PR manager kompanije Kurir, a potom i portparol AMG. Objavio je romane "Svi naši razvodi i ostale porodične priče", "Evo zašto te volim" i "Prvi čin", kao i zbirku pesama "Pisma Starom Gospodinu". U pripremi za objavljivanje je roman "Treća komanda". Napisao je i tri drame: "Poruči ubistvo", "Sin domaćeg izdajnika", "Partija bivših". Trenutno piše zbirku priča "Alfabet ljubavi i smrti".

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top