Početna / VESTI / Srbija danas / 16.01.2016.
16.01.2016.

16.01.2016.

Naslednici druga Josipa Broza Tita neće dobiti ništa. Tako je odlučio Prvi osnovni sud u Beogradu. Ista sudbina očekuje narod: naslednici ove sadašnje vlasti neće dobiti ništa. Oni su odneli sve što se moglo!

Penzionisani episkop Atanasije Jevtić napisao je otvoreno pismo Gospodaru Vučiću u kom kaže da je isti „privatizavao i nebesku i zemaljsku Srbiju, i kao svaki neokomunistički mutant proglasio se za samozvanog gospodara neba i zemlje…“ E, moj Atanasije: ja to pričam već tri i po godine, ali nema ko da sluša.

Nekoliko stotina Nišlija zahteva smenu kompletnog rukovodstva grada „zbog javašluka u javnim preduzećima i negativnog izveštaja Državne revizorske institucije“. Teško njima ako ih čuje Dragan J. Vučićević: ima da ih optuži za prvi državni udar u 2016.

U dalekoj Americi uhapšen je sin Vlade Divca koji je vozio pijan. U Srbiji je sin pokojnog Aleksandra Tijanića pretio komšiji u podzemnoj garaži, a policija mu oduzela „tri pištolja za koje je imao dozvolu“… Bahatost. Bez pokrića. Ne kaljajte roditeljska imena.

„Balkan je u teškoj poziciji zbog duboke krize u EU“, ocenjuje neki ekspert iz Beča po imenu Florijan Biber… Rođače, nismo mi u teškoj poziciji, nego Veliki Vođa. Ne zna ni on više gde će da nas vodi, kad vidi da se u Briselu sve raspada, a da mu vi ne ispunjavate data obećanja.

Opet je počeo da pada sneg. Duboko se nadamo da je direktor Puteva Srbije na sigurnom, treba neko da nas u nedelju i ponedeljak laže kako su svi putevi prohodni.

Završen je 16. dan boljeg života koji je po prvi put nastupio u Srbiji. Da i 17. bude tako bolji kao što su bili i ovi pre njega, pobrinuće se Veliki Vođa, koji će celu nedelju provesti sa rukovodstvom stranke. Da bi se videlo da li će na izbore. Kladioničari još nisu izbacili kvote. Ali, jedan doktor je zabrinut zbog ovog sastanka.

Živeli, građani Srbije. 

 

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Aleksandar Becic

Aleksandar je rođen 1967. u Čačku. Školovao se u rodnom gradu i Sarajevu. U novinarstvu je od 1986. godine. Karijeru je počeo na radio stanici Sarajevo 202. Obavljao je sve novinarske poslove: od reportera, novinara, preko voditelja i urednika emisija, do urednika rubrika i urednika pojedinih medija. Tokom svih ovih godina pravio kratke pauze u novinarskoj karijeri: bio je CORA manager za BAT u Bosni, PR manager Prestolonaslednika Aleksandra II i PR manager kompanije Kurir, a potom i portparol AMG. Objavio je romane "Svi naši razvodi i ostale porodične priče", "Evo zašto te volim" i "Prvi čin", kao i zbirku pesama "Pisma Starom Gospodinu". U pripremi za objavljivanje je roman "Treća komanda". Napisao je i tri drame: "Poruči ubistvo", "Sin domaćeg izdajnika", "Partija bivših". Trenutno piše zbirku priča "Alfabet ljubavi i smrti".

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top