Početna / VESTI / Srbija danas / 16.01.2014.
16.01.2014.

16.01.2014.

U zemlji Srbiji živi stoka, koju svako može da j..e u mozak! Eektroprivreda Srbije saopštila da sistemske greške u računima nema, da se računi moraju platiti, a da je na povećanje računa uticala povećana potrošnja i spoljna temperatura! Spoljna temperatura? Pa đubrad jedna neviđena! Ovo je najtopliji decembar u poslednjih deset godina!!!
Licitacija oko izbora se nastavlja. Preko medija, naravno. I svaki list ima svoj provereni izvor koji je blizak Aleksandru V (a V je od veličanstveni, a ne od Vučić, zna se). I to toliko blizak da jedva viri iz njegove… Sene. Eto, Danas ima izvor koji tvrdi da je On odustao od izbora. O, luda zemljo!?
Sindikati traže od Nobelovca Ivice da otpusti Radulovića zbog Nacrta zakona o radu. Ministar stečajni poručuje da ako zakon ne prođe u Parlamentu, on daje ostavku! Pa shvatio je da će u sledećoj godini biti toliko posla za njegovu ženu i njega, da će prosto da se oderu od para.
Mali Laza udario rampu šeiku bin Bajatoviću i rekao „nisi radio po zakonu, nema plate. Ni za tebe ni za tvoje radnike!“ Lazo, Lazo, vidim ja da si i ti odustao od sledećeg mandata. Ali, sviđa mi se taj tvoj potez. Nego, da organizujemo neku humanitarnu akciju za tovariša Bajatoviča?
Jao, umalo zaboravih: Radulović ima nameru da nas, koji trenutno radimo i plaćamo doprinose, uplaćujemo penziono, osudi na smrt:  cinično predlaže da štedimo, jer će nam penzije biti dovoljne samo da preživimo. Biću pristojan pa ovo neću komentarisati. Može da izleti i poneka pretnja, ne daj Bože.
U Severnoj Mitrovici ubijen je Dimitrije Janićijević, odbornik Srpske liberalne stranke. Političari u Srbiji odmah su se ponudili da pomognu u rešavanju ovog zločina „nad političkom ličnošću“. Isti oni političari koji su Janićijevića nazivali izdajnikom, Tačijevim Srbinom, kvislingom, prodanom dušom…
Beše to – Srbija danas.

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Aleksandar Becic

Aleksandar je rođen 1967. u Čačku. Školovao se u rodnom gradu i Sarajevu. U novinarstvu je od 1986. godine. Karijeru je počeo na radio stanici Sarajevo 202. Obavljao je sve novinarske poslove: od reportera, novinara, preko voditelja i urednika emisija, do urednika rubrika i urednika pojedinih medija. Tokom svih ovih godina pravio kratke pauze u novinarskoj karijeri: bio je CORA manager za BAT u Bosni, PR manager Prestolonaslednika Aleksandra II i PR manager kompanije Kurir, a potom i portparol AMG. Objavio je romane "Svi naši razvodi i ostale porodične priče", "Evo zašto te volim" i "Prvi čin", kao i zbirku pesama "Pisma Starom Gospodinu". U pripremi za objavljivanje je roman "Treća komanda". Napisao je i tri drame: "Poruči ubistvo", "Sin domaćeg izdajnika", "Partija bivših". Trenutno piše zbirku priča "Alfabet ljubavi i smrti".

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top