Početna / VESTI / Srbija danas / 15.4.2014
15.4.2014

15.4.2014

Dakle, danas nam je Aleksandar V. rekao ono što su mediji ovih dana „nagađali“. Ivica će opet ući u vladu Srbije. Dakle – SNS i kompanija će vladati sa SPS i kompanijom. Nije mi samo jasno zašto smo onda bacili niz vodu barem deset miliona evra (koliko zvanično tvrde da je sve koštalo)? Kažem ja: banda.
Novosti javljaju da će Bačević da postane ambasador. U Kini, naravno. Gde drugo? Auh, koliko li će nam hiljada milijardi evra slati iz Pekinga samo da mi je znati…
Opštinski odbor Demokratske stranke u Novom Kneževcu većinom glasova odlučio da se kolektivno učlani u Novu demokratsku stranku. Vole ljudi da budu kooperativni i da u dogledno vreme i učestvuju u vlasti. Pa makar. Uskoro će se Draganu Đilasu moći zaista priznati da je uspeo da očisti stranku. Od članstva.
Sulejman Ugljanin prozvao Aleksandra V. i upitao ga zašto je dao utočište Rasimu Ljajiću… Suljo, šta je sad? Ukinuli ti funkciju ministra bez portfelja? Ne brini, pozvaće tebe neko za neki dan. Opet ćeš ti u vladu. Ako ne u ovu, a ono u sledeću…
Bruka – navodi Blic – Železnice Srbije godišnje potroše milionče na dnevnice za putovanja. Milionče evra. Kažu – za „vozopratno osoblje“. Dokle bre? Aman? Svaki dan gledam putničke vozove kako prazni prolaze kroz grad u kom živim. Tri vagona – pet putnika. Ukidaj bre! Samo teretnjaci nek ostanu!
Jovana Nikolić javlja da je našla pravog muškarca!!! Ehmmmm… Ko je faking Jovana Nikolić?!? I zašto tekst o tome kako je ona našla pravog muškarca ima više čitalaca i komentara od teksta o momku koji je napravio novu vrstu filtera za prečišćavanje vode?  Mislim na Mihajla Mrvoševića koji u isto vreme radi i na projektu za fuzioni reaktor… To je onaj koji će uništiti naftnu industriju i energente.
Beše to – Srbija danas. Valjda će sutra biti bolja. 

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Aleksandar Becic

Aleksandar je rođen 1967. u Čačku. Školovao se u rodnom gradu i Sarajevu. U novinarstvu je od 1986. godine. Karijeru je počeo na radio stanici Sarajevo 202. Obavljao je sve novinarske poslove: od reportera, novinara, preko voditelja i urednika emisija, do urednika rubrika i urednika pojedinih medija. Tokom svih ovih godina pravio kratke pauze u novinarskoj karijeri: bio je CORA manager za BAT u Bosni, PR manager Prestolonaslednika Aleksandra II i PR manager kompanije Kurir, a potom i portparol AMG. Objavio je romane "Svi naši razvodi i ostale porodične priče", "Evo zašto te volim" i "Prvi čin", kao i zbirku pesama "Pisma Starom Gospodinu". U pripremi za objavljivanje je roman "Treća komanda". Napisao je i tri drame: "Poruči ubistvo", "Sin domaćeg izdajnika", "Partija bivših". Trenutno piše zbirku priča "Alfabet ljubavi i smrti".

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top