Početna / VESTI / Srbija danas / 15.11.2013.
15.11.2013.

15.11.2013.

Četiri godine je otkako je umro Patrijarh srpski Pavle. Bojim se da se zbog svih nas – prevrće u grobu.
Današnji dan će želeti da zaboravi je Mlađan Dinkić. Zbog konferencije za novinare Antikorupcijske lige Balkana, koja je predstavila materijal o Mlađi. Da li se radi o krađi, procenite sami. Mi vam dajemo na uvid i tekst o tome a i dokumentaciju.
U okolini Čačka, u ataru sela Mrčajevci, srušio se vojni Orao. Major Ivan Pantić, pilot, preživeo  je udes, jer se na vreme katapultirao. To je treći avion ovog tipa koji smo izgubili u poslednjih pet godina. Kad će ti novi avioni…
Mišković je danas u Specijalnom sudu iznosio svoju odbranu. Rekao čovek da je ćutao i trpeo uvrede 23 godine. Dobro je: dakle, uskoro ću biti Mišković… I mnogi od nas… Komentari po prestonici kažu da će ga „ošuriti“ za nešto. Za šta – ostaje da se vidi. Nakon presude postoji i Apelacioni sud, a tamo puštaju na slobodu „na keca“. Pa makar bio i ubica.
Nastavlja se rat u onome što se nekad zvalo Demokratska stranka: „DS poštuje sve svoje političke protivnike, uključujući i Borisa Tadića, počasnog predsednika stranke.“ Naprednjaci se i dalje smeju i zadovoljno trljaju ruke.
Ministar Radulović kaže da ga Aleksandar Vučić Konsternirani nije grdio zbog toga što je najavio gašenje SIEPA. E, pa, još da ugasiš tu agenciju i barem 148 drugih koje deru narodu kožu s grbače, pa da te pohvalimo.
U Areni počelo finale Dejvis kupa. Umesto maski Anonimusa, Srbi stavili maske Viktora. Predstavnici Internacionalne teniske federacije se naljutili, pa nisu dali maskoti da uđe, jer su mislili da je iza nje – Troicki. Ma, duvajte ga, što bi rekao Cane. Iz vremena dok je bio roker.
I danas: telefon u ruke, pa za Unu jednu poruku na 2205.
Beše to – Srbija danas.

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Aleksandar Becic

Aleksandar je rođen 1967. u Čačku. Školovao se u rodnom gradu i Sarajevu. U novinarstvu je od 1986. godine. Karijeru je počeo na radio stanici Sarajevo 202. Obavljao je sve novinarske poslove: od reportera, novinara, preko voditelja i urednika emisija, do urednika rubrika i urednika pojedinih medija. Tokom svih ovih godina pravio kratke pauze u novinarskoj karijeri: bio je CORA manager za BAT u Bosni, PR manager Prestolonaslednika Aleksandra II i PR manager kompanije Kurir, a potom i portparol AMG. Objavio je romane "Svi naši razvodi i ostale porodične priče", "Evo zašto te volim" i "Prvi čin", kao i zbirku pesama "Pisma Starom Gospodinu". U pripremi za objavljivanje je roman "Treća komanda". Napisao je i tri drame: "Poruči ubistvo", "Sin domaćeg izdajnika", "Partija bivših". Trenutno piše zbirku priča "Alfabet ljubavi i smrti".

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top