Početna / VESTI / Srbija danas / 15.08.2014.
15.08.2014.

15.08.2014.

Dnevni mediji u Srbiji papagajski ponavljaju reči Super Aleka da je ugovor vlade Srbije i Etihada o stvaranju Er Srbije tako dobar da u stvari mi treba da se rastopimo na ovom suncu od sreće što smo ga uopšte potpisali. Pitanje „Ako je tako dobar, zašto je godinu dana bio tajna“ ostaje bez odgovora. A evo šta bivši ministar privrede Saša Radulović kaže o ugovoru za televiziju Al Džazira. To u informativnim emisijama niste baš mogli da čujete:

I dalje se ne stišava bura oko „informacije“ da je Snežana Divac svojim „minijem“ ubila na Brankovom mostu Luku Jovanovića. Atmosferu linča i pisanje Tabloida osudiše i novinarska udruženja. Uzalud. Puleni M. Brkića idu dalje. A i mnogi na društvenim mrežama. Digla se magla. I naravno, svi upotrebljavaju reč „spinovanje“. E, dobro: kad smo već kod spinovanja, otkud to da se – na dan kada vlada objavi ugovor (u delovima) sa Etihadom koji se može oboriti na prvoj godini ekonomskog fakulteta – gladnoj masi volšebno servira „evo ko je ubica“?!
Dan u Srbiji ne bi bio dan, kada SNS i DS ne bi razmenili poneko saopštenje preko medija. Naprednjaci poručili žutima da je „cela DS sastavljena od tajkuna, počevši od Pajtića i Đilasa, preko Šutanovca, do Elezovića…“ Čudi me da su Milana Beka izostavili sa tog spiska… Ah, da… Nije više…
Naplata karata u gradskom prevozu u Beogradu je na istorijskom minimumu. Zato će od 1. septembra biti uposleno još 200 kontrolora, poručio Siniša Mali. E, vajni stručnjaci naprednjački: razmislite da malo smanjite cenu karte, a ne da upošljavate kontrolore. Ah, da! Morate da uposlite malo mladih kadrova iz stranke.
Ko se kladio da će Emir Bekrić da donese i treću medalju Srbiji – izgubio je. Nažalost, nije uspeo da se popenje na ciriški tron. Ali, mi i dalje verujemo u njega.
Beše to – Srbija danas. 

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Aleksandar Becic

Aleksandar je rođen 1967. u Čačku. Školovao se u rodnom gradu i Sarajevu. U novinarstvu je od 1986. godine. Karijeru je počeo na radio stanici Sarajevo 202. Obavljao je sve novinarske poslove: od reportera, novinara, preko voditelja i urednika emisija, do urednika rubrika i urednika pojedinih medija. Tokom svih ovih godina pravio kratke pauze u novinarskoj karijeri: bio je CORA manager za BAT u Bosni, PR manager Prestolonaslednika Aleksandra II i PR manager kompanije Kurir, a potom i portparol AMG. Objavio je romane "Svi naši razvodi i ostale porodične priče", "Evo zašto te volim" i "Prvi čin", kao i zbirku pesama "Pisma Starom Gospodinu". U pripremi za objavljivanje je roman "Treća komanda". Napisao je i tri drame: "Poruči ubistvo", "Sin domaćeg izdajnika", "Partija bivših". Trenutno piše zbirku priča "Alfabet ljubavi i smrti".

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top