Početna / VESTI / Srbija danas / 15.01.2016.
15.01.2016.

15.01.2016.

Kristijan Golubović posetio Kraljevo i na ulici delio autograme klincima. Onaj Kristijan koji je izbegao zatvor zbog „ugovornih obaveza prema rijalitiju“, a potom zato što mora na lečenje. Pa je u poslednjih 15 dana ustanovio da: ima tumor na mozgu, hitno je operisan, izgubio moć govora, sve oprostio ženi, odrekao se žene jer ga je razočarala. E, to je bolji život u zemlji Srbiji.

Pred Skupštinom Srbije nalazi se novi nacrt zakona po kojem će biti kažnjivo vređanje političara čak i na društvenim mrežama. Kazne će biti do 150.000 dinara. Neko se setio da pročita onaj Vučićev Zakon o informisanju iz devedesetih… Kako će državna kasa da se puni, život ima da bude još bolji nego sad.

Dnevni list Alo donosi pod oznakom „ekskluzivno“ informaciju da će novi ministar odbrane biti Miroslav Lazanski. Komentara bez.

Opozicija je pogledala istini u oči i shvatila da mora da se složi kako bi parirala trenutno vladajućoj koaliciji. Kažu da je pomirenje nekadašnjeg DS-a na pomolu. Doduše, na pomolu je i pomirenje na Kipru. Već 25 godina.

U Nišu su, posle Cecinog koncerta koji je navodno koštao jedan dinar, danas ljubili kalendare sa Vučićevom slikom. Tako su i Slobinu sliku ljubili, koliko se sećam.

U Beloj Crkvi su „pitomi pripadnici opozicije“ pod zaštitom paravojnih formacija (čitaj privatnog obezbeđenja) preuzeli vlast. Da li ste negde u dnevniku čuli kako su u Beloj Crkvi danas protestovali? Ne? Tako smo i mislili.

„Doktor“ Stefanović rekao je da će policija ispitati sve okolnosti incidenta u Beloj Crkvi. Već vidim da će biti kao u onom vicu: „A onda se on druže sudija šest puta sapleo o koru od banane“.

U Šapcu se čovek razneo bombom. U Beogradu je fudbaler pokušao samoubistvo. Nepoznati muškarac pretio pištoljem u živom programu RT Vojvodine dok se reporterka javljala sa pijace.

Srećan vam 15. dan boljeg života, narode. 

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Aleksandar Becic

Aleksandar je rođen 1967. u Čačku. Školovao se u rodnom gradu i Sarajevu. U novinarstvu je od 1986. godine. Karijeru je počeo na radio stanici Sarajevo 202. Obavljao je sve novinarske poslove: od reportera, novinara, preko voditelja i urednika emisija, do urednika rubrika i urednika pojedinih medija. Tokom svih ovih godina pravio kratke pauze u novinarskoj karijeri: bio je CORA manager za BAT u Bosni, PR manager Prestolonaslednika Aleksandra II i PR manager kompanije Kurir, a potom i portparol AMG. Objavio je romane "Svi naši razvodi i ostale porodične priče", "Evo zašto te volim" i "Prvi čin", kao i zbirku pesama "Pisma Starom Gospodinu". U pripremi za objavljivanje je roman "Treća komanda". Napisao je i tri drame: "Poruči ubistvo", "Sin domaćeg izdajnika", "Partija bivših". Trenutno piše zbirku priča "Alfabet ljubavi i smrti".

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top