Početna / VESTI / Srbija danas / 15.01.2014.
15.01.2014.

15.01.2014.

Brate sestro, Kristijan Golubović je dobio 14 godina zatvora. Zbog dilovanja droge. Samo se pitam hoće li Prva opet da emituje neki intervju sa njim pokajnikom. E, ovako: ako je stvarno pokajnik, ima još deset godina da se iskreno kaje. One četiri je već odležao u prethodnoj turi. Toliko.
Radonjiću i Romiću određen pritvor od mesec dana zbog učešća u ubistvu Ćuruvije. Rade Marković već guli svoje. Guli i Legija. Onaj Kurak guli kožu lavovima. A Mira? Ona guli pomorandžu. I neće da komentariše.
Jelko Kacin nam poručio da moramo da istražimo ubistva koja su obavili pripadnici raznih službi u našoj zemlji po „naredbi“ „države“. Štovani gosn Kacin, ima tako nekih novinara koji traže već 15 godina da se sve istraži. Al nas demokrate vukle za nos, a sve nam se čini da će i ovi vaši puleni.
E, narode, sad je ozbiljno! I Politika napisala da će Master Toma raspisati izbore 29. januara za 16 mart. Ovo me podseća na onu poslovicu „danas u svim medijima, već sutra u Politici“. Doduše, nije sutra… Nego za 15 dana. Tad smo mi prvi put pomenuli 16. mart.
Naš Laza Finansijski najavio da će pare od šeika da stignu u martu… Sine Lazo, pa tad ćeš biti na pauzi u ministrovanju… Polako… Pošalji ti CV na neke svetske adrese, možda dobiješ bolji posao.
Boris Tadić izjavio kako je spreman da ponovo vodi Demokratsku stranku. Šta je bilo Boki? Odmorio si se? Krema od jojobe delovala? Napunio baterije? Završio ugovor s Telenorom?
Potomak Franca Ferdinanda izjavio je da bi rata bilo i bez atentata na njegovog dedu. Eto Gavrilo, džaba si krečio: možda bismo tada i brže pobedili Švabe… Lepo kaže – čekali bi još tri nedelje pa bi udarili. A za tri nedelje može svašta vojno da se spremi.
Beše to – Srbija danas. Na polovini januara.

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Aleksandar Becic

Aleksandar je rođen 1967. u Čačku. Školovao se u rodnom gradu i Sarajevu. U novinarstvu je od 1986. godine. Karijeru je počeo na radio stanici Sarajevo 202. Obavljao je sve novinarske poslove: od reportera, novinara, preko voditelja i urednika emisija, do urednika rubrika i urednika pojedinih medija. Tokom svih ovih godina pravio kratke pauze u novinarskoj karijeri: bio je CORA manager za BAT u Bosni, PR manager Prestolonaslednika Aleksandra II i PR manager kompanije Kurir, a potom i portparol AMG. Objavio je romane "Svi naši razvodi i ostale porodične priče", "Evo zašto te volim" i "Prvi čin", kao i zbirku pesama "Pisma Starom Gospodinu". U pripremi za objavljivanje je roman "Treća komanda". Napisao je i tri drame: "Poruči ubistvo", "Sin domaćeg izdajnika", "Partija bivših". Trenutno piše zbirku priča "Alfabet ljubavi i smrti".

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top