Početna / VESTI / Srbija danas / 14.01.2016.
14.01.2016.

14.01.2016.

Danas je jednoj novinarki na konferenciji koju je držao Veliki Vođa pozlilo. Nije mi samo jasno – kako je smelo da joj pozli kada smo u boljem životu već 14 dana?

Veliki Vođa nam je danas saopštio kako će (i ova) godina biti teška. Bolji život nije pominjao. Ali je zato „sam pekao i služio ćevape okupljenim novinarima“… Nisam primetio da je neko odbio…

Kad smo kod novinara: Dragan Bujošević na RTS ima platu od 284.000 dinara. Njegov zamenik – 235.000. Hoćete mojih 150 dinara? Hoću i ja nove verzije Branka Kockice, Nevena, i još koječega, hoću školski program, da moje dete ima šta da gleda. E, onda može mojih 150 dinara.

SNS-u u Kosovskom Pomoravlju pristupilo je oko 2.000 novih članova. Marko Đurić je o trošku države otišao u Kosovsko Pomoravlje da drži slovo ljubve o tome kako je čast i obaveza biti u stranci koja je stavila državne interese ispred svojih. Dobro bre, da li ste vi u SNS normalni? Ko vam piše ovakve gluposti?

Poslanik SNS u republičkom parlamentu Nišlija Bratimir Vasiljević u 61. godini života završio je privatni fakultet i postao diplomirani menadžer. Međutim, nije siguran kako se zove fakultet. Ma nije ni Toma siguran kako mu se zove fakultet, pa vlada državom.

Pre 24 sata majka Ceca je pevala na glavnom trgu u Nišu a pričalo se da njen nastup plaća država. Ceca je na koncertu rešila dilemu: „Ovo je moj poklon vama. Pevam bez nadoknade“… Em što ne verujem (već je bilo tih „besplatnih“ Cecinih koncerata), em što ne pevaš, sestro. Ne pevaš.

Srpski sud je rešio da je dovoljno da se američki državljanin izvini srpskom državljaninu zato što ga je umalo ubio nožem. Jer, zamislite, američki državljanin je imao 17, a ovaj naš – 19 godina. I – američki državljanin je ubadao s leđa. Američki državljanin je pristao da se izvini, ako se i njemu izvini naš državljanin. Pa jebem ti sudiju koji je ovako dosudio (izvinite na prostakluku).

Prođe 14 dan boljeg života. Živela ti meni, Srbijo. 

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Aleksandar Becic

Aleksandar je rođen 1967. u Čačku. Školovao se u rodnom gradu i Sarajevu. U novinarstvu je od 1986. godine. Karijeru je počeo na radio stanici Sarajevo 202. Obavljao je sve novinarske poslove: od reportera, novinara, preko voditelja i urednika emisija, do urednika rubrika i urednika pojedinih medija. Tokom svih ovih godina pravio kratke pauze u novinarskoj karijeri: bio je CORA manager za BAT u Bosni, PR manager Prestolonaslednika Aleksandra II i PR manager kompanije Kurir, a potom i portparol AMG. Objavio je romane "Svi naši razvodi i ostale porodične priče", "Evo zašto te volim" i "Prvi čin", kao i zbirku pesama "Pisma Starom Gospodinu". U pripremi za objavljivanje je roman "Treća komanda". Napisao je i tri drame: "Poruči ubistvo", "Sin domaćeg izdajnika", "Partija bivših". Trenutno piše zbirku priča "Alfabet ljubavi i smrti".

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top