Početna / VESTI / Srbija danas / 14.01.2014.
14.01.2014.

14.01.2014.

Što se tiče rešenja ubistva Slavka Ćuruvije, na koje su svi novinari čekali 15 godina, autori portala Kolumnista su rekli šta misle.  I čini nam se da smo postavili prava pitanja. U svakom slučaju, Srbija je spremna da okrene novu stranu u svojoj istoriji.
Jedna mala devojčica iz Guče, varošice nadomak Čačka umrla je u Tiršovoj, zato što u sanitetskom vozilu kojim je ovo dete prevoženo iz Guče u Čačak – nije bilo kiseonika. Slavice, šta kažeš? Imaš sedam pomoćnika? Marš, bre, stoko!
U Beogradu je uhapšen najbliži saradnika Luke Bojovića, Aleksandar Obradović kao Dejtona. U stanu mu pronađeno kilogram kokaina. Gromčić. Efikasan. Još stotinjak takvih pa da roditelji odahnu jer je protiv narko mafije stvarno objavljen rat.
Ketrin Ešton zakazala novu rundu razgovora s kolegama Nobelovcima za 27. januar. Dakle, tad nam opet počinju zavrtati uši? Dobro… Da zapamtimo.
Predsedniku FK Partizan Draganu Đuriću određen jednomesečni pritvor. Data mu je mogućnost da se brani sa slobode ako da dva miliona evra. Trener košarkaša Partizana Dule Vujošević rekao da veruje u Đurićevu nevinost. Znate, veruju i mala deca u Deda Mraza. Dođe mu na isto.
I ministar Branko Ružić rekao je da je Đurić nevin, a da je njegovo zatvaranje „skandalozno i nefer“. Aleksandar V (od Veličanstveni, a ne od Vučić) mu poručio da ide iz vlade, ako mu se ne sviđa ono što se radi. I šta kažete? Vlada je složna?
Protiv Dragana Đilasa glasao šesti odbor DS u Beogradu: onaj na Savskom vencu. Trenutno ih je 42. Biće ih još. Ako vam je bitno.
U Srbiji nije doktorirao samo onaj ko nije hteo: preko 3.000 doktoranata u ovom trenutku radi na izradi svojih najvažnijih naučnih radova. Pola doktorata urađeno metodom Resavske prepisivačke škole, dok je još 30 odsto urađeno modernijom tehnikom kopi – pejst.
Beše to – Srbija danas. Srećna vam i ova Nova godina.

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Aleksandar Becic

Aleksandar je rođen 1967. u Čačku. Školovao se u rodnom gradu i Sarajevu. U novinarstvu je od 1986. godine. Karijeru je počeo na radio stanici Sarajevo 202. Obavljao je sve novinarske poslove: od reportera, novinara, preko voditelja i urednika emisija, do urednika rubrika i urednika pojedinih medija. Tokom svih ovih godina pravio kratke pauze u novinarskoj karijeri: bio je CORA manager za BAT u Bosni, PR manager Prestolonaslednika Aleksandra II i PR manager kompanije Kurir, a potom i portparol AMG. Objavio je romane "Svi naši razvodi i ostale porodične priče", "Evo zašto te volim" i "Prvi čin", kao i zbirku pesama "Pisma Starom Gospodinu". U pripremi za objavljivanje je roman "Treća komanda". Napisao je i tri drame: "Poruči ubistvo", "Sin domaćeg izdajnika", "Partija bivših". Trenutno piše zbirku priča "Alfabet ljubavi i smrti".

Jedan komentar

  1. Ovako,od kad je kupila i prodala JURI iz Koreje fabriku kablova u Rači Slavicu zabole patka za svaku upućenu primedbu.Zato i ima odonda taj blago kameni izraz lica.Dakle,nemoguće je dopreti do njenih iritirajućih tačaka jer ona takve tačke nema.
    Što se tiče doktorskih diploma podsetiću na čoveka iz kolubarskog kraja kojeg zajebava i njegov rođeni otac da je od sedmog razreda osnovne škole uskočio u magistarsku diplomu,na osnovu koje su mu svojevremeno članovi prošle Vlade dali MESTO PODPREDSEDNIKA EPS-A. Dali je od tada doktorirao vredno učeći u svojoj vili na Kipru neznam,ali znam gde je magistrirao i svi naivni Lazarevčani koji nisu odavde nego iz pičkavca to znaju i to saznanje ljubomorno čuvaju.

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top