Početna / VESTI / Srbija danas / 13.02.2014.
13.02.2014.

13.02.2014.

Trinaesti dan februara (iako nije petak) bio je baksuzan za Dragana Tomića, Predsednika Upravnog odbora Univerzal banke. Isti je i član Glavnog odbora SNS. Određeno mu je policijsko zadržavanje do 48 sati. Pozivao se na imunitet, ali džaba: Parlament je raspušten. Aleksandar V kaže da mu partijska knjižica neće biti slamka spasa. Da vidimo i to…
Kad smo kod Aleksandra V, on je bio u „Kolubari“ koja je od gubitaša došla do toga da posluje u plusu. Poručio nam je Aleksandar V i da će svi morati da plaćaju struju. Ništa sporno, tehnički potpredsedniče vlade. Samo mi recite, šta bi sa onim obećanjem od 2012 da će struja da pojeftini?
I Demokratska stranka (Đilasova, da ne bude zabune) je dostavila svoju listu RIK-u. Sve sa 19.145 potpisa onih koji su je podržali. Prvi na listi – Đilas. Potom nekoliko poznatih imena: Pajtić, Vučkovićka, Šutanovac, Stojković, Čomićka, Živković… U penzionerskom ešalonu – deda Mićun i pradeda Zaharije. Eh, da: ovo je lista sa 249 kandidata umesto sa 250: odustao im Radoslav Milovanović. Videćemo ga kod Tadića.
Čeda Jovanović izjavio je da je za njegovu stranku na prvom mestu razvoj ekonomije. Čedo, misliš li na LDP ili na Fidelinku? Samo to nam objasni, da znamo!
Apelacioni sud potvrdio odluku Višeg suda da Mišković ne može iz zemlje bez odobrenja nadležnih. Prc, gazda Miško! Da si bio član Gnjilanske grupe, možda bi te i pustili. Ovako… Džaba. Nego – da znate: Mišković je zatražio zaštitu međunarodnih institucija. Vidim ja da ćemo na kraju s kamatama da plaćamo onaj njegov pritvor…
Pre godinu dana srpsko novinarstvo ostalo je bez najboljeg voditelja: Miće Orlovića. Baš danas, umro je doktor Ljubomir Pfaf, prvi poznati nutricionista kod nas. Nek im je slava.
Do izbora u Srbiji ostalo je 32 dana. Rat stranaka još nije počeo. Ali rat medija… Biće krvav.
Beše to – Srbija danas.

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Aleksandar Becic

Aleksandar je rođen 1967. u Čačku. Školovao se u rodnom gradu i Sarajevu. U novinarstvu je od 1986. godine. Karijeru je počeo na radio stanici Sarajevo 202. Obavljao je sve novinarske poslove: od reportera, novinara, preko voditelja i urednika emisija, do urednika rubrika i urednika pojedinih medija. Tokom svih ovih godina pravio kratke pauze u novinarskoj karijeri: bio je CORA manager za BAT u Bosni, PR manager Prestolonaslednika Aleksandra II i PR manager kompanije Kurir, a potom i portparol AMG. Objavio je romane "Svi naši razvodi i ostale porodične priče", "Evo zašto te volim" i "Prvi čin", kao i zbirku pesama "Pisma Starom Gospodinu". U pripremi za objavljivanje je roman "Treća komanda". Napisao je i tri drame: "Poruči ubistvo", "Sin domaćeg izdajnika", "Partija bivših". Trenutno piše zbirku priča "Alfabet ljubavi i smrti".

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top