Početna / VESTI / Srbija danas / 13.01.2016.
13.01.2016.

13.01.2016.

Danas se navršilo deset meseci od kako je Gašić prekršio lanac komande i poslao šest ljudi i jedno dete u smrt. On je još uvek – ministar vojni.

Veliki Vođa se toliko naljutio zbog onog vaterpolo zviždanja da je sastanak Glavnog odbora SNS je zakazao za nedelju, a sa Master Tomom pričao o vanrednim izborima. Pu, pu, zašto sad, kad živimo bolji život?

Rogozin je upozorio da bi i u Srbiji jednog dana migranti mogli da napadaju žene kao u Kelnu tokom proslave Nove godine. Ministarka za puteve Zorannah nije mogla da drži jezik za zubima. Valjda zato što nije dobila maketu S300. Poručila mu da „brine o svojoj zemlji“. To me i brine: što ne brine malo i o nama.

U Beogradu nema dočeka „Srpske nove“. U Novom Sadu svira Bregović. Ali ne za džabe. U Nišu „peva“ Ceca. Kaže opozicija da njen nastup plaća država. Eh… Još jednom da se rodim, Ceca da budem… Bolji život da živim…

Kaže Aleksandar Julin da ne zna da li država plaća Cecin nastup, ali da „sve što radi, država radi za dobrobit građana“. Što kaže kolega Slaviša Lekić, mogao bi on da ode na neko lečenje. Za dobrobit građana.

Ako ih uopšte imate, slobodno bacite radne knjižice. One od 1. januara zvanično više ne važe. Tako prenose mediji. Bojim se da zapravo, radne knjižice odavno više ne važe. A i šta će nam kad živimo bolji život?

Danas je umro Zaharije Trnavčević. Jedini novinar koji je u Srbiji umeo da približi nauku seljaku. Nek mu je laka zemlja.

Ako ste sujeverni, današnji dan vam je priseo: Kažu da, ako zagrmi 13. januara, ima da bude ratova, bede, gladi… Opustite se: Veliki Vođa je rekao da je 2016. prva godina boljeg života. A mi smo već 13 dana u njemu. Životu.

Ako večeras slavite Novu godinu, onda vam čestitamo. Da znate: Mi već 13 dana živimo u boljem životu. I super nam je.

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Aleksandar Becic

Aleksandar je rođen 1967. u Čačku. Školovao se u rodnom gradu i Sarajevu. U novinarstvu je od 1986. godine. Karijeru je počeo na radio stanici Sarajevo 202. Obavljao je sve novinarske poslove: od reportera, novinara, preko voditelja i urednika emisija, do urednika rubrika i urednika pojedinih medija. Tokom svih ovih godina pravio kratke pauze u novinarskoj karijeri: bio je CORA manager za BAT u Bosni, PR manager Prestolonaslednika Aleksandra II i PR manager kompanije Kurir, a potom i portparol AMG. Objavio je romane "Svi naši razvodi i ostale porodične priče", "Evo zašto te volim" i "Prvi čin", kao i zbirku pesama "Pisma Starom Gospodinu". U pripremi za objavljivanje je roman "Treća komanda". Napisao je i tri drame: "Poruči ubistvo", "Sin domaćeg izdajnika", "Partija bivših". Trenutno piše zbirku priča "Alfabet ljubavi i smrti".

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top