Početna / VESTI / Srbija danas / 12.12.2013.
12.12.2013.

12.12.2013.

Oooo, narode moj! Bio nam je Šeik! Onaj što je mnogo puta bio, a malo puta doneo neke pare! Pričao je sa Master Tomom Ordenskim i Skender Vučićem! Šeik reče da „ceni iskrenost srpskih prijatelja“ i da radi „isključivo sa partnerima kojima veruje“. Koliko da znate, jedan od partnera mu je Milo Đukanović. Da li vam je lakše?
Šef naprednjačkih poslanika Zoran Babić poručio da Cvijana nije podržao nijedan odbor u trci za lidera SNS. „Nije dovoljna Miškovićeva podrška za mesto predsednika naprednjaka“, rekao je Babić. Tako je, pameti moja: treba još neki tajkun da da donaciju kako biste vi mogli da se širite. Pa ko je, bre, predstavljao tog Cvijana kao sveca kad je prešao iz DS kod vas? Ko je sedeo pored njega u skupštini? Babić?
Demokratska stranka Srbije biraće novog predsednika stranke 19. januara sledeće godine. Naravno, kandidat je – javnosti manje poznati Vojislav Koštunica. Da li su ga obavestili?
Dinar je danas obeležio 140. rođendan! Nije ni čudo što je ovako slab: koliko godina ima, dobro je i da je živ! Koliko da znate: krajem 19. veka se za 100 dinara moglo kupiti osam volova. Danas – dva hleba… Do 1914. dinar je bio konvertibilna valuta. Prošle godine Blumberg nas je svrstao na četvrto mesto top liste najgorih valuta. A pre 20 godina štampana novčanica sa 11 nula.
Jorgovanka Tabaković je izjavila da u narednoj godini očekuje malu inflaciju. Gospođo, mi očekujemo da svojoj kćerci kupite mesečnu kartu za autobus Beograd – Novi Sad. Ili kartu za železnicu.
O izborima na Voždovcu i ostalim sredinama ne mogu da pričam: nepristojno je napisati šta mislim o ljudima koji obećavaju bolji život izludelom narodu, koji ne vidi da se oni brutalno obogatiše.
Loša vest: Za malu Lanu Nikolić još nisu prikupljene pare za lečenje. Uni smo pomogli. Red je na Lanu: SMS na 4022.
Beše to – Srbija danas.

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Ekipa portala Kolumnista

Ekipa portala Kolumnista nije anonimna. Ovaj tekst uredila je i objavila osoba koja je danas dežurna i koja pazi da vaš omiljeni portal funkcioniše bez problema.

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top