Početna / VESTI / Srbija danas / 12.02.2014.
12.02.2014.

12.02.2014.

Opet vic dana u režiji gospođe ministarke Zorane Mihajlović! Ovaj put kaže da će prioritet naprednjaka u narednom periodu biti – zapošljavanje mladih. Mislim, Zoko, reci ti nama, da li ti mladi moraju da imaju vaše članske karte? Ili ćemo više o tome saznati – uskoro?
Istina, vic dana je napravio i Dragan Marković Palma: zapalio je olimpijski plamen u Jagodini. I rekao da su industrijski olimpijski pobednici, zato što se „u tom gradu gradi pet fabrika već tri godine“. Dakle… Bolje da ne komentarišemo.
Kada Demokratska stranka Srbije dođe na vlast, sagradiće se rusko-srpski distributivni centar – rekao Nenad Popović, potpredsednik DSS. Dakle, do daljeg -od takvog centra ništa. Dobro je kad daješ obećanje koje je nemoguće ispuniti. Ne zato što to ne želiš, nego što je to jednostavno – nemoguće!
Ako je verovati Blicu – u srpskoj politici ima samo šest milionera. Siniša Mali, Nebojša Čović, Dragan Đilas, Velimir Ilić, Čedomir Jovanović i Nenad Popović. Ja ne verujem Blicu. A vi? Mislim, da li zaista želite da poverujem da nisu uspeli da se obezbede do trećeg kolena? I čekajte, kako to da je među demokratama samo Đilas milioner? Šta ćemo recimo sa… Vlahovićem?
Prema poslednjem ispitivanju javnog mnjenja – poverenje naroda u srpsku policiju je na istorijskom minimumu. Da li znate zašto? Ako ne znate, pitajte Ivicu. Ako ne sprema govor za Nobelovu nagradu. Na tri jezika. Pošto je približio stavove sa Tačijem oko pravosuđa.
Prosečna vrednost mita u Srbiji je 250 evra. Tri petine građana imalo je iskustva sa davanjem (traženjem) mita, ili je nudilo mito. Ovo su rezultati istraživanja UN-a i CeSiD-a. I zaista ne znam kako da budem duhovit na ovakav šamar.
Do održavanja vanrednih izbora u Srbiji ostalo je 33 dana. Ima simbolike u tom broju. Setite se: i Isus je umro kad je imao 33 godine.
Beše to – Srbija danas. 

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Aleksandar Becic

Aleksandar je rođen 1967. u Čačku. Školovao se u rodnom gradu i Sarajevu. U novinarstvu je od 1986. godine. Karijeru je počeo na radio stanici Sarajevo 202. Obavljao je sve novinarske poslove: od reportera, novinara, preko voditelja i urednika emisija, do urednika rubrika i urednika pojedinih medija. Tokom svih ovih godina pravio kratke pauze u novinarskoj karijeri: bio je CORA manager za BAT u Bosni, PR manager Prestolonaslednika Aleksandra II i PR manager kompanije Kurir, a potom i portparol AMG. Objavio je romane "Svi naši razvodi i ostale porodične priče", "Evo zašto te volim" i "Prvi čin", kao i zbirku pesama "Pisma Starom Gospodinu". U pripremi za objavljivanje je roman "Treća komanda". Napisao je i tri drame: "Poruči ubistvo", "Sin domaćeg izdajnika", "Partija bivših". Trenutno piše zbirku priča "Alfabet ljubavi i smrti".

Jedan komentar

  1. Odem ja onomad u Novi Sad,pravo u štedionicu.Penziju u dzep i na Limansku.Kad je penzija u dzepu korak ti je nekako čvršći.Kupim jendu veliku ribu 4kg.onda još kupim malo vitamina u obliku zeleniša i voća.Svratim u Merkarkator platiim ratu 1600 din.Prekim putem pored dunava udarim na Tempo.Pazarim,ni pola kolica skoro ničega.Na kasi kaže gospodja „Verovali ili ne 10.000“.E,zavirnem u novčanik kad ima još!500 din!Uplatim iz inata loto,ostalo još 200.Kod najlon pijace burek strava 100din.Pokrjamo sosa i ja po burek i ajd natrag u Čurug.E,mislim ja sad sam ja išo u Novi sd i ……….. Sad sigurno znam za koga neću glasati pa makar me nosio na rukama i kilometar.Stižu računi jedan po jedan?Prijaviću grešku pa dok oni ne provere?A,kad sam i ove viceve gore pročito sad tek neću glasati ni 2 kilometra da me nose Čoče piroče.(Na krkače)?

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top