Početna / VESTI / Srbija danas / 12.01.2014.
12.01.2014.

12.01.2014.

Pored Stefana Nemanje, Svetog Save, Cara Dušana, Mihajla Pupina i Nikole Tesle na Vikipediji (http://en.wikipedia.org/wiki/Serbs) su kao najuticajniji Srbi osvanuli i Novak Đoković, Vlade Divac, ali i Marina Abramović i lane. Ovaj, Željko Joksimović. Željko Mitrović? Ne. Vučić? Ne. Dačić? Ne. Đinđić? Ne. Molio bih kolege istraživačke novinare da ubuduće ne koriste toliko oduševljeno Vikipediju kao izvor. Hvala.
Prvi predsednik vlade Srbije dovodi sutra u Beograd saradnike Donalda Trampa. To vam je onaj američki milijarder. Kad može prvi potpredsednik vlade Srbije da dovodi šeika, može Nobelovac da dovede amerikance. Samo još da neko od njih da pare, a ne samo obećanja.
Gradonačelnik Kragujevca Veroljub Stevanović na gradskoj televiziji izjavio da je u Kragujevcu na delu ne pokušaj prekomponovanja, već otimanja vlasti. Čekaj, Verko, pa zar nisi s tim otimačima do juče bio prijatelj? Zar tako da pričaš o master Tominom sinu?
Funkcioner DS Borislav Stefanović poručio da bez obzira na probleme u stranci, DS ne može da se pocepa i nije joj mesto „na rezervnoj klupi Aleksandra Vučića. Pa nije. Po svoj prilici, ako ovako nastavite, vi ćete u nižu ligu s radikalima. Ili se varamo?
Boris Tadić izjavio kako su demokrate ponovo spremne da preuzmu rizik nastupa na sledećim izborima u situaciji kada se od DS ne očekuje dobar rezultat. Izjavio je on i kako su neophodni novi ljudi za uspeh. A ti bi, Borise, ko biva, trebalo da budeš „novi ljud“?
Naprednjaci danas nisu ništa izjavili. Ni o izborima, ni o Kosovu, ni o Demokratama. Za divno čudo. Ali, zato je sutra novi dan. Mora da Vučić nije bio u Srbiji.
Sutra se u Srbiji dočekuje Nova godina po Julijanskom kalendaru. A utorak je radni dan. Pa da počnemo sa nekim poslom, narode? Il’ ćemo i dalje da kukamo kako ništa ne valja?
Beše to – Srbija danas.

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Aleksandar Becic

Aleksandar je rođen 1967. u Čačku. Školovao se u rodnom gradu i Sarajevu. U novinarstvu je od 1986. godine. Karijeru je počeo na radio stanici Sarajevo 202. Obavljao je sve novinarske poslove: od reportera, novinara, preko voditelja i urednika emisija, do urednika rubrika i urednika pojedinih medija. Tokom svih ovih godina pravio kratke pauze u novinarskoj karijeri: bio je CORA manager za BAT u Bosni, PR manager Prestolonaslednika Aleksandra II i PR manager kompanije Kurir, a potom i portparol AMG. Objavio je romane "Svi naši razvodi i ostale porodične priče", "Evo zašto te volim" i "Prvi čin", kao i zbirku pesama "Pisma Starom Gospodinu". U pripremi za objavljivanje je roman "Treća komanda". Napisao je i tri drame: "Poruči ubistvo", "Sin domaćeg izdajnika", "Partija bivših". Trenutno piše zbirku priča "Alfabet ljubavi i smrti".

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top