Početna / VESTI / Srbija danas / 11.10.2014.
11.10.2014.

11.10.2014.

Funkcioneri SPS opet na tapetu. Da li vas to iznenađuje? Ne? Ni nas. Vest dana je vezana za Dušana Bajatovića. Kažu, češlja ga policija, ispituju se svi njegovi poslovi… Apelujemo na državne organe da posebnu pažnju posvete raznim „poslovima“ sa omladinskim zadrugama.
U Srbiji još jedna avionska tragedija: u ultralakom dvosedu koji je bio u njegovom vlasništvu poginuo pilot i kopilot. Portali objavljuju da je u pitanju biznismen Tomislav Đorđević.
Nastavićemo pregovore o pristupanju EU, ali nećemo uvesti sankcije Ruskiji, izjavio Akademik Toma, koji je dočekao da i sam dobije orden – u Jermeniji ga častili ordenom slave. Sećam se ja još nekih političara koji su govorili kako se nikad, ali baš nikad neće odreći Kosova i Metohije.
Agencija Faktor plus objavila nam je da u SNS veruje 50.5 odsto građana Srbije. Samo se pitam, ko plaća ovo stalno pumpanje rejtinga? U poslednja tri meseca ista agencija je barem pet puta ovakve objavila hvalospeve. Svojevremeno su neke druge agencije tako ubeđivale DS kako im veruje mnoooooooogo građana. A onda? Pufffffff…
Mediji odbrojavaju vreme do početka vojne parade. I doziraju novitete. Eto, govoriće na paradi i baćuška Putin. Neka. Da jednom čujemo i kako to radi lider ozbiljne države. Nego, da znate:  „jedna od najvećih“ parada – kako je najavljuju – biće zapravo jedna od manjih. Ali, nema veze.
Miloš Aligrudić, kandidat za novog predsednika DSS izjavio kako je vlast SNS štetočinska. Dobro, mogu ja da se složim bivši poslaniče, ali… Šta ste ono vi radili dok ste bili na vlasti? Zaboravili ste? Samo pitam!
Fudbaleri Srbije su se provukli i u Jerevanu igrali nerešeno. I loše. Kao i uvek. Što li smo samo plaćali onog Advokata? Ah, da: Nole nije uspeo da osvoji Kinu do kraja. Tako je to u sportu.
Beše to – Srbija danas. 

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Aleksandar Becic

Aleksandar je rođen 1967. u Čačku. Školovao se u rodnom gradu i Sarajevu. U novinarstvu je od 1986. godine. Karijeru je počeo na radio stanici Sarajevo 202. Obavljao je sve novinarske poslove: od reportera, novinara, preko voditelja i urednika emisija, do urednika rubrika i urednika pojedinih medija. Tokom svih ovih godina pravio kratke pauze u novinarskoj karijeri: bio je CORA manager za BAT u Bosni, PR manager Prestolonaslednika Aleksandra II i PR manager kompanije Kurir, a potom i portparol AMG. Objavio je romane "Svi naši razvodi i ostale porodične priče", "Evo zašto te volim" i "Prvi čin", kao i zbirku pesama "Pisma Starom Gospodinu". U pripremi za objavljivanje je roman "Treća komanda". Napisao je i tri drame: "Poruči ubistvo", "Sin domaćeg izdajnika", "Partija bivših". Trenutno piše zbirku priča "Alfabet ljubavi i smrti".

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top