Početna / IZBOR UREDNIKA / 10.12.2013.
10.12.2013.

10.12.2013.

Master Toma Ordenski sedeo je odmah ispod Baraka Obame na komemoraciji povodom smrti Nelsona Mendele. Uz Tomu su bili ministar spoljnih poslova Ivan Mrkić i Master Tomin savetnik Marko Đurić. Toma nije dodelio orden. Nikome.
Milo Đukanović nastavio svoju posetu Beogradu. Razgovarao je sa Ivicom. Kad su ih novinari pitali da nisu pominjali Darka Šarića, Milo je odgovorio da se o njemu nije konkretno razgovaralo, jer „Šarić je samo jedno od pitanja kojim se bavimo“. Bavimo se mi i meteorološkim fenomenima: gromovima, na primer. Ali, neće grom u (crnogorske) koprive.
Specijalni sud u Beogradu odobrio je Miroslavu Miškoviću put u London i privremeno mu vratio pasoš, rečeno je Tanjugu u tom sudu. Miško, piši kad stigneš… Na neku egzotičnu destinaciju… Ako se ne vratiš na suđenje.
Vučić: Cvijanu želim sve najbolje. Cvijan: Vučiću želim sve najbolje. Ukratko – želje, čestitke i pozdravi. Čekaj malo: ako želite jedan drugom sve najbolje, zašto ne postavite za šefa stranke nekog trećeg, a vi uživate u veselju?
Tanja Pašić, predstavnica Demokratske stranke, podnela je ostavku na članstvo u privremenom veću Beograda. Hajde da dignu dva prsta svi oni koji su verovali da će izdržati u veću duže od dve nedelje. Niko? Dobro…
Oko dve hiljade nezadovoljnih radnika protestovalo je pred Skupštinom Srbije protiv zakona o radu i zakona o štrajku. Malo? Narode, ovo je početak. I ovo je prvo pojavljivanje Srpskog sindikalnog fronta. Znam neke mnogo jače sindikalne organizacije koje ne mogu toliko članova na svojim protestima.
Policija u Beogradu uhapsila osam osoba i zaplenila više od 400 grama heroina. Nezvanični izvori kažu da se ova akcija, posle Groma, zvala Šibicarenje.
Odbor direktora Naftne industrije Srbije usvojio je biznis plan kompanije za 2014. godinu. Dakle, ne brini narode, biće poskupljenja koliko god hoćeš.
Beše to – Srbija danas.

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Ekipa portala Kolumnista

Ekipa portala Kolumnista nije anonimna. Ovaj tekst uredila je i objavila osoba koja je danas dežurna i koja pazi da vaš omiljeni portal funkcioniše bez problema.

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top