Početna / VESTI / Srbija danas / 10.10.2014.
10.10.2014.

10.10.2014.

Gubitnik godine je Ivica Dačić! Miljacka nije pomogla, a on nije dobio Nobelovu nagradu. Priznanje za mir dobila je izvesna pakistanska devojčica po imenu Malali Jusafzaj i Kajlaš Satiarti iz Indije. Ona je borac za mir, a on borac za prava dece. Eto Ivice. Da si kao dečak pevao na Radosti Evrope, ili da si barem bio protiv Slobe, možda bi danas ti bio u Norveškoj… Ovako… Ostaje ti samo da govoriš kako je Srbija odlučno na putu ka EU.
Vlada Srbije se neće mešati u izbore u BiH (i Republici Srpskoj), izjavio Super Alek. Dobro, ali  zato hoće patrijarh Irinej: on je rekao da želi da vidi Dodika na istom mestu! Molim lepo!
Komandant niškog odreda žandarmerije Senad Kostić je razrešen dužnosti zbog slučaja prebijanja Andreja Vučića i Predraga Malog, kao i dvojice Kobri. Očekivano. Kostić je i sam ponudio da bude smenjen. Za razliku od nekih političara, koji nikad ne bi ponudili svoje mesto kad ih neko proglasi krivim.
Magacioner na aerodromu Nikola Tesla Nenad Ćirović priznao da je ukrao dvadeset škorpiona… Za neobaveštene, ne govorimo o insektima, nego o automatskom naoružanju. Srećom, ovaj slučaj je brzo rešen.
Poslednje pripreme za vojnu paradu u čast oslobođenja Beograda i dolaska baćuške Putina su u toku.  Svi rade: i EDB, i Zelenilo i Komunalni policajci i vojska… Da dovedemo mi Putina još neki put, ali sada da prošeta kroz Srbiju, pa da nam cela zemlja zablista, ha?
Verko Stevanović, koji je 14 godina bo gradonačelnik Kragujevca, od ponedeljka će, po svoj prilici, morati da pronađe novi posao. Na njegovo mesto će da dođe sin Akademika Tome. Ko je pomogao tu rokadu? Pa kadar Vuka Draškovića, naravno!
Predstavnici krovne studentske organizacije SKONUS i ministar Verbić su postigli dogovor. Pohvalno. Advokati i ministar Stefanović – nisu postigli dogovor.
Beše to – Srbija danas. 

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Aleksandar Becic

Aleksandar je rođen 1967. u Čačku. Školovao se u rodnom gradu i Sarajevu. U novinarstvu je od 1986. godine. Karijeru je počeo na radio stanici Sarajevo 202. Obavljao je sve novinarske poslove: od reportera, novinara, preko voditelja i urednika emisija, do urednika rubrika i urednika pojedinih medija. Tokom svih ovih godina pravio kratke pauze u novinarskoj karijeri: bio je CORA manager za BAT u Bosni, PR manager Prestolonaslednika Aleksandra II i PR manager kompanije Kurir, a potom i portparol AMG. Objavio je romane "Svi naši razvodi i ostale porodične priče", "Evo zašto te volim" i "Prvi čin", kao i zbirku pesama "Pisma Starom Gospodinu". U pripremi za objavljivanje je roman "Treća komanda". Napisao je i tri drame: "Poruči ubistvo", "Sin domaćeg izdajnika", "Partija bivših". Trenutno piše zbirku priča "Alfabet ljubavi i smrti".

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top