Početna / VESTI / Srbija danas / 10.01.2016. Prvih deset dana boljeg života
10.01.2016. Prvih deset dana boljeg života

10.01.2016. Prvih deset dana boljeg života

Vladari Srbije danas su u sred Arene, tokom utakmice Španija – Slovačka na Evropskom prvenstvu u vaterpolu reklamirali svoju stranku. Srbija ide napred. Uz znak SNS. Ne znam da li je to zabranjeno u vaterpolu, ali mešanje politike i sporta je strogo zabranjeno u mnogim sportovima. Sram vas bilo. Retardi.

Realna Srbija brzo je kaznila trojac na vlasti u sastavu Vučić Nikolić Mali (kom se ispunila želja da vidi kako to izgleda kad je ceo Beograd na vodi. Zviždanjem. Srećom, nije bilo Aleksandra Karađorđevića da uzvikuje „imajte poštovanja!“ kao onomad, na Kosovu. Od sutra će samo članovi SNS moći da gledaju utakmice u Areni.

Virtuelna Srbija je danas pokazala koliko je kraćeg pamćenja: Po ceo dan se pljuje po Aleksandru Julinu. I patrijarhu Irineju. Zbog nekog ordena koji je pulen Slobe i Mire dobio od SPC. Narode, to je orden koji je dobijen 2013.

U prvih sedam dana ove godine, Srbija je zabeležila sedam surovih ubistava. Kako nam dobro ide, prosto me sramota.

U prvom kvartalu ove godine Srbija će da se zaduži još dve milijarde evra. I to po veoma nepovoljnim uslovima. Sramota je koliko nam dobro ide u ovom boljem životu.

Stiven Sigal je dobio srpski pasoš. Preziva se Sigalović. Nije mi jasno na osnovu čega, ali… Rešio sam da odem do američke ambasade. Uzeću prezime Bechkoney. Nadam se da će mi dati tu knjižicu za putovanje po svetu.

Pretposlednjeg dana 2015, dakle dva dana pre nego što je počeo bolji život, neko je podneo krivičnu prijavu protiv „doktora“ Stefanovića zbog zloupotrebe položaja i trgovine uticajem. MUP je odmah reagovao saopštenjem da je to pokušaj podrivanja vlada. Jadna je vlada koju može da zaljulja jedna krivična prijava.

Ljudi, sutra je u u 19 časova u 11 gradova Srbije protest u kom se traži smena Gašića. Dođite da priznamo da smo mi ti koje prati policija.

Beše ovo deseti dan boljeg života. 

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Aleksandar Becic

Aleksandar je rođen 1967. u Čačku. Školovao se u rodnom gradu i Sarajevu. U novinarstvu je od 1986. godine. Karijeru je počeo na radio stanici Sarajevo 202. Obavljao je sve novinarske poslove: od reportera, novinara, preko voditelja i urednika emisija, do urednika rubrika i urednika pojedinih medija. Tokom svih ovih godina pravio kratke pauze u novinarskoj karijeri: bio je CORA manager za BAT u Bosni, PR manager Prestolonaslednika Aleksandra II i PR manager kompanije Kurir, a potom i portparol AMG. Objavio je romane "Svi naši razvodi i ostale porodične priče", "Evo zašto te volim" i "Prvi čin", kao i zbirku pesama "Pisma Starom Gospodinu". U pripremi za objavljivanje je roman "Treća komanda". Napisao je i tri drame: "Poruči ubistvo", "Sin domaćeg izdajnika", "Partija bivših". Trenutno piše zbirku priča "Alfabet ljubavi i smrti".

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top