Početna / VESTI / Srbija danas / 10.01.2014.
10.01.2014.

10.01.2014.

Sledeće sedmice biće objavljena optužnica i obavljena hapšenja u slučaju ubistva Slavka Ćuruvije. Bravo za državu. Trebalo joj je samo decenija i po. I bez šale, ovo sam očekivao da reše prethodne vlasti. A ne ova. Tužilaštvu – kapa dole za konačno rešenje slučaja.
E, pa, dosta je Master Toma dodeljivao ordenje! Konačno i njemu da daju jedan!
Doduše, nije baš orden nego nagrada „U duhu Tesle“, koju će najpoznatiji master iz Bajčetine dobiti od Tesline fondacije. Zašto? Znate vi zašto…
SNS će uskoro odlučivati o izborima, najavio nam je Aleksandar V. Kod njega će sve biti uskoro. I osnivanje kancelarije za brze odgovore, i strane investicije, i bolji život i smene neodgovornih direktora i gradonačelnika, i hapšenja krimosa… Uskoro.
Kad smo već kod izbora, Verko Stevanović, gradonačelnik Kragujevca i Dinkićev saborac na svim frontovima kaže da će Naprednjaci pobediti ako se izbori održe u martu. A ako budu s jeseni, „neće ih nigde biti, nemaju šanse“. Verko, upisano tvoje proročanstvo. Nama se ipak više čini da tebe nigde neće biti. Posle dugog vremena.
Ministar za stečaj Saša Radulović koji inače piše zakon o radu počeo je da lobira za svoje zakonsko čedo. „Izmenama zakona bi trebalo omogućiti da svi građani imaju zdravstveno osiguranje, bez obzira na to da li im poslodavci uplaćuju ono što su dužni“. Čekaj, Raduloviću, kakvim čarobnim štapićem to misliš? Mene interesuje šta radi ministar rada u ovoj zemlji? Zašto on ne piše zakon o radu?
Znate one naše radnike što su već mesec dana zarobljeni u Sočiju, u bratskoj Rusiji? E, konačno se naše ministarstvo spoljnih poslova setilo da reaguje! Kažu da su pričali sa gazdama koje nisu dale platu „jer su bili nezadovoljni kvalitetom radova“. A naš ambasador kaže da će uskoro moći da se vrate u Srbiju. Bez plate, naravno.
Beše to – Srbija danas.

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Aleksandar Becic

Aleksandar je rođen 1967. u Čačku. Školovao se u rodnom gradu i Sarajevu. U novinarstvu je od 1986. godine. Karijeru je počeo na radio stanici Sarajevo 202. Obavljao je sve novinarske poslove: od reportera, novinara, preko voditelja i urednika emisija, do urednika rubrika i urednika pojedinih medija. Tokom svih ovih godina pravio kratke pauze u novinarskoj karijeri: bio je CORA manager za BAT u Bosni, PR manager Prestolonaslednika Aleksandra II i PR manager kompanije Kurir, a potom i portparol AMG. Objavio je romane "Svi naši razvodi i ostale porodične priče", "Evo zašto te volim" i "Prvi čin", kao i zbirku pesama "Pisma Starom Gospodinu". U pripremi za objavljivanje je roman "Treća komanda". Napisao je i tri drame: "Poruči ubistvo", "Sin domaćeg izdajnika", "Partija bivših". Trenutno piše zbirku priča "Alfabet ljubavi i smrti".

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top