Početna / VESTI / Srbija danas / 09.09.2014.
09.09.2014.

09.09.2014.

Super Alek iskoristio super moći i otputovao u Kinu da se slika sa super-brzim vozom. Šta će čovek. Voli da se slika. Prvo s avionom, pa s onim Beogradom na vodi, pa sad s vozom… Kocka do kocke, kockica… Nego, kad smo kod Kine, hoće mali žuti da nam grade prugu do Budimpešte. Kažu da bi vozovi išli i 300 kilometara na sat. Bajka?
Drug Julin, privremeno zaposlen na mestu ministra za rad i još koješta, izjavio da je od prvog juna do prvog septembra ove godine zaposleno 42.598 ljudi. Imam tri pitanja ovom baronu Minhauzenu: 1) Od prvog juna koje godine je zaposleno toliko ljudi? 2) Koliko je članova stranaka na vlasti dobilo posao od tih 42.598? 3) Koliko je ljudi u istom periodu izgubilo posao?
Kad smo kod zapošljavanja: „legenda Crvene zvezde“ Dragan Džajić uhlebio svoje kćerke. Jedna radi na Aerodromu. Druga – kod Filipa Ceptera. Eto… Na konkursu su dobile mesto, verovatno.
Bivši čelnici Galenike, uključujući direktora Socijalističke partije Srbije Backovića pušteni su iz pritvora. Toliko o borbi protiv organizovanog kriminala i korupcije.
Narodna banka Srbije potvrdila da ipak novinari nisu krivi za divljanje evra, nego pojedine banke… Ma nije valjda? A ko je dozvolio pojedinim bankama da iznose pare iz Srbije? Moja baba?
Objavljen podatak koliko zarađuju srpske diplomate. Ima i onih koji zarađuju i 5.000 evra mesečno. Objektivno – to i nije mnogo za ambasadore u pojedinim zemljama. Objektivno, mnogi od njih ne zaslužuju ni srpski minimalac.
Marko Milićev, koji je optužen da je na Brankovom mostu izazvao saobraćajni udes u kom je Luka Jovanović zadobio fatalne povrede, ostaje u pritvoru. Sin Željka Mitrovića je na slobodi. Valjda zato što nije bežao u Kinu?
Dragi Beograđani, koliko da znate da od sutra – ako vas uhvate bez karte u prevozu – činite prekršaj. E, što su ukinuli ovaj BusPlus, svaka im čast!
Beše to – Srbija danas. 

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Aleksandar Becic

Aleksandar je rođen 1967. u Čačku. Školovao se u rodnom gradu i Sarajevu. U novinarstvu je od 1986. godine. Karijeru je počeo na radio stanici Sarajevo 202. Obavljao je sve novinarske poslove: od reportera, novinara, preko voditelja i urednika emisija, do urednika rubrika i urednika pojedinih medija. Tokom svih ovih godina pravio kratke pauze u novinarskoj karijeri: bio je CORA manager za BAT u Bosni, PR manager Prestolonaslednika Aleksandra II i PR manager kompanije Kurir, a potom i portparol AMG. Objavio je romane "Svi naši razvodi i ostale porodične priče", "Evo zašto te volim" i "Prvi čin", kao i zbirku pesama "Pisma Starom Gospodinu". U pripremi za objavljivanje je roman "Treća komanda". Napisao je i tri drame: "Poruči ubistvo", "Sin domaćeg izdajnika", "Partija bivših". Trenutno piše zbirku priča "Alfabet ljubavi i smrti".

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top