Početna / VESTI / Srbija danas / 09.06.2014.
09.06.2014.

09.06.2014.

Govorim istinu i nećete me ućutkati – reče Super Alek! Samo dva dana pre posete Angeli Merkel, naš Apsoultni Vođa je pustio malo radikalskih signala i optužio OEBS da vodi rat protiv njega. I šta kažete, u Srbiji nema diktature?
Preliminarni rezultati izbora na Kosovu pokazuju da je jedinstvena Srpska lista osvojila manje od 3 odsto glasova na vanrednim parlamentarnim izborima i ostala ispod cenzusa. Dragi sunarodnici, samo se vi držite druga Julina (pardon, Vulina) i Marka, verujte u Super Aleka i sve će biti u „redu“. Uskoro.
Zoran Živković tražio rekonstrukciju ili ostavku vlade ako se ne opovrgnu otpužbe za falsifikovani doktorat Nebojše Stefanovića. Marjan Rističević ocenio da je Živković uvredio parlament. Kako da vam kažem: obojica svojim poslaničkim funkcijama, bre, vređate pamet svih onih koji su završili doktorske i master studije isto onoliko koliko to rade i falsifikatori.
Još jedna uvredljiva vest: SRS podnela tužbu protiv Stefanovića zbog plagiranja doktorske disertacije. Je li, bre, bando iz skupštinske opozicije, šta ste vi radili? Zašto vi niste podneli tužbu? Plašite se represija u parlamentu?
Užasni snimak pogibije troje mladih u Novom Sadu pogledalo je na stotine hiljada ljudi. Posle podne se na YouTube-u pojavio novi snimak, iz drugog ugla:

Da li primećujete da su posle udesa automobili nastavili da voze ulicom? I recite mi: kako je krivac za udes, star 21 godinu zaradio Audija A8? 
Siniša Mali najavio je da će do kraja godine u Beogradu biti pet puta više komunalnih policajaca. Baš lepo: za tonu komunalnih policajaca koji će da naplaćuju kazne za BusPlus (s novim imenom) ima para, a za porodilje nema, je li, Mali?
Nobelovac Ivica pisao Mišelu Platiniju, prvom čoveku UEFA da pomogne Zvezdi da igra u Evropi. Čekaj malo, Ivice, zašto? Šta – treba nam još malo igara, da se narod ne buni?
Beše to Srbija danas. 

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Vuk Branković

Jedan komentar

  1. Eh! Sta reci….? Ne mogu vise ni da pisem! Sami smo krivi i tacka! Cutimo? Kuckamo? I dalje smo kod kuce? Onda neka falsifikuju, izmisljaju, kradu, lazu, cenzurisu….

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top