Početna / VESTI / Srbija danas / 09.02.2014.
09.02.2014.

09.02.2014.

Kad god čujem istupanje nekog pulena SNS, od srca se nasmejem. Za to je ovaj put bio zadužen nesuđeni gradonačelnik Beograda. Ne, nije u pitanju Stefanović, već  Aleksandar Jovičić (koji u biografiji navodi da je ne govori strane jezike) reče da je glas za njegovu stranku „garant bržih reformi“. Jovičiću, gde si radio? Nigde? Pa o kakvim reformama ti pričaš, balavče?
Nego, kad smo kod SNS, ništa manje duhovit nije bio ni lider iste, Aleksandar V. „Protivnici promena u Srbiji su se tajkunskim novcem i putem raznih medija ujedinili protiv naprednjaka“… Gospodine predsedniče naprednjaka – ljubazno vas molim da nam ne vređate pamet.
Boris Tadić došao u Niš, da odatle krene kampanju sa Novom demokratskom strankom.
Koliko da vam kažemo: ništa nije slučajno. Time je hteo da udari politički šamar svom političkom čedu – Draganu Đilasu. I Nišliji, Zoranu Živkoviću, naravno. Nastavlja se obračun…
Koštunica Dr Vojislav poručio je narodu Srbije da će morati da se opredeli. Il će u Evropistan, il’ će se odlučiti za vojnu i političku neutralnost. Sve to poručio je uz Boru Čorbu, i pesmu „Anđele…“ Taman pomislite kako je to ozbiljna politička priča, kad se pojavi saopštenje DSS da se mora ulagati u amaterski sport. Aman!
U Bosni i danas – demonstracije. Samo da znate. U Srpskoj – mirno. Bogu hvala. To kaže Dodik Vučiću. I biće tako!
Lažov meseca u februaru (van kategorije političari) biće VD direktora EPS-a Aleksandra Obradovića. I šta kaže isti? Kaže sledeće: „EPS nije želeo da naplati ni jedan kilovat-sat koji nije isporučio“, a „tačnost računa EPS-a je 99 odsto“. Pa đubre jedno lažljivo, kako možeš da se pogledaš u ogledalo?
Pre tačno deset meseci na internet nebu Srbije rodio se Kolumnista. Sad smo već prohodali. A 9. aprila ćemo slaviti prvi rođendan. I nadamo se da ćete biti uz nas.
Beše to – Srbija danas.

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Aleksandar Becic

Aleksandar je rođen 1967. u Čačku. Školovao se u rodnom gradu i Sarajevu. U novinarstvu je od 1986. godine. Karijeru je počeo na radio stanici Sarajevo 202. Obavljao je sve novinarske poslove: od reportera, novinara, preko voditelja i urednika emisija, do urednika rubrika i urednika pojedinih medija. Tokom svih ovih godina pravio kratke pauze u novinarskoj karijeri: bio je CORA manager za BAT u Bosni, PR manager Prestolonaslednika Aleksandra II i PR manager kompanije Kurir, a potom i portparol AMG. Objavio je romane "Svi naši razvodi i ostale porodične priče", "Evo zašto te volim" i "Prvi čin", kao i zbirku pesama "Pisma Starom Gospodinu". U pripremi za objavljivanje je roman "Treća komanda". Napisao je i tri drame: "Poruči ubistvo", "Sin domaćeg izdajnika", "Partija bivših". Trenutno piše zbirku priča "Alfabet ljubavi i smrti".

Jedan komentar

  1. Meni se negde prikazalo da je vest o 100 miliona evra krenulo na Vučića, alat koji treba da pomogne i pogura kampanju u željenom pravcu.Političarima ne verujem čak i ako su mi rod.Na sve su spremni.Stvarno kako kaže gospodin Bečić,ne treba da nam vredjaju pamet,jer mnogi gradjani Srbije davno su u shvatanju modernog sveta prevazišli svoje vodje.Trebalo bi im to javiti,jer Srbija danas je ista kao i Srbija prekjuče a biće ista i sutra ako im to ne budemo stalno javljali.

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top