Početna / VESTI / Srbija danas / 09.01.2016.
09.01.2016.

09.01.2016.

Današnji dan dočekali smo naslovnicom u kojoj nam je otkriveno da će pomoć novopečenim majkama u ovoj zemlji u kojoj nam ide baš do jaja i u kojoj se borimo protiv bele kuge biti smanjena na 7.000 dinara. Švrćani! Mirno! Na parove razbrojs! Dolazi oberšturmbanfirer Julin! Da vam objasni kako ste vi srećni i da vas voli.

Veliki Vođa otišao je do Banjaluku i tamo održao govor u kom je rekao kako voleti Republiku Srpsku ne znači mrzeti Bosnu i Hercegovinu. Džaba ti, Veliki Vođo. Usro si svu priču koju si imao i sa Izetbegovićem i sa pratećom bratijom. Miljacka te neće oprati. Čak ni ako je Dačić peva. A ni Neretva, ni Bosna, ni Drina ni Sava…

„Jedna novinarka će da kaže kako je neko prati“, rekao je čovek koji obavlja dužnost ministra policije, po imenu Nebojša Stefanović dva dana pred novi protest novinara zbog nesmenjivanja Gašića da će „jedna novinarka da kaže da je navodno praćena“. Ih, jaka stvar, ja znam jednog ministra koji tvrdi da je doktor nauka. Znam i jednog predsednika države koji tvrdi da je master.

Nego kad pomenuh Gašića: Tvrdi se u Kuriru kako mu vojska otkazuje poslušnost. E, generali, kakve ste vi marionete… Pa što niste odbili naređenje kad je trebalo? Pre 302 dana! Još biste imali dva najbolja pilota helikoptera. Još biste imali dva sjajna mehaničara. Još biste imali dva lekara. I jedno dete.

Novosti javljaju kako će naš Veliki Vođa osim Gašića da smeni još nekog ministra… Ja bih mu, iskreno rečeno, predložio da  smeni samog sebe. Pa da biramo opet. Jer, od onog fudbalskog kluba koji osvaja Ligu šampiona, kako je obećavao, mi imamo desetkovan tim iz beton lige.

Novak Đoković je danas u finalu Dohe razvalio Rafaela Nadala. Tačnije, bio je vrlo blizu toga da ga ponizi. Dozvoliti nekada najboljem teniseru da ti uzme samo tri gema je pokazivanje moći.

Beše to deveti dan boljeg života u Srbiji. I sve se više pitam – gde sam zalutao.

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Aleksandar Becic

Aleksandar je rođen 1967. u Čačku. Školovao se u rodnom gradu i Sarajevu. U novinarstvu je od 1986. godine. Karijeru je počeo na radio stanici Sarajevo 202. Obavljao je sve novinarske poslove: od reportera, novinara, preko voditelja i urednika emisija, do urednika rubrika i urednika pojedinih medija. Tokom svih ovih godina pravio kratke pauze u novinarskoj karijeri: bio je CORA manager za BAT u Bosni, PR manager Prestolonaslednika Aleksandra II i PR manager kompanije Kurir, a potom i portparol AMG. Objavio je romane "Svi naši razvodi i ostale porodične priče", "Evo zašto te volim" i "Prvi čin", kao i zbirku pesama "Pisma Starom Gospodinu". U pripremi za objavljivanje je roman "Treća komanda". Napisao je i tri drame: "Poruči ubistvo", "Sin domaćeg izdajnika", "Partija bivših". Trenutno piše zbirku priča "Alfabet ljubavi i smrti".

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top