Početna / VESTI / Srbija danas / 09.01.2014.
09.01.2014.

09.01.2014.

I Hrvati imaju svog šeika! Samo se njihov zove – Evropska unija. Samo što smo objavili da prijatelj i brat prvog potpredsednika vlade hoće da uloži 3.1 milijardu evra u Beograd na vodi, Zagrebčani objaviše da će i oni da grade grad na vodi. Al’ njihov će da bude manji i da košta samo 1.5 milijardu. Slab im šeik…
Liderka francuskog desničarskog Nacionalnog fronta Marin Le Pen obećala da će učiniti sve što može da EU propadne. Mi imamo predlog: nek odmah primi u Evropu. Evo – već sutra. Ima da propadne… Samo tako.
Kad smo kod EU, potpredsednica Evropske komisije Vivijan Reding ocenila da bi “stvaranje sjedinjenih evropskih država bilo najbolje oružje protiv evroskeptika“. Dakle, lekcija iz istorije: Bila nekad jedna zemlja po imenu Jugoslavija. I rasturili ste je u krvi! Šta hoćete? Rat za 20 godina?
Ivica Dačić izjavio da datum sledećeg susreta sa Hašimom Tačijem još nije dogovoren. Šta sad? Ni njemu ne daju da se kandiduje za Nobela? Znači Ketrin Ešton će na kraju da pokupi sav kajmak? Valjda će da baci neku čast, ha, Ivice?
U beogradskom naselju Žarkovo je izvesni anonimni putnik oteo autobus na liniji 56, pa je pretio da će ga razneti bombom, a onda je vitlao sekirom i govorio kako će biti krvi. Savladali su ga policajci na Banovom brdu. I šta kažete, ne vraćamo se u devedesete?
Znate onaj problem s vodom u Užicu? E, za njega je kriv narod – kaže naša država! Krivi su građani, koji su sagradili vikendice, okupljaju se leti na jezeru, zagađuju okolinu… Pa čekajte, zar ne upiru prstom upravo u taj problem razni ekološki pokreti i Partija zelenih već godinama?
U Srbiji ukinute carine na uvoz automobila. Ali će cene porasti. Trgovci znaju zašto.
Beše to – Srbija danas.

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Aleksandar Becic

Aleksandar je rođen 1967. u Čačku. Školovao se u rodnom gradu i Sarajevu. U novinarstvu je od 1986. godine. Karijeru je počeo na radio stanici Sarajevo 202. Obavljao je sve novinarske poslove: od reportera, novinara, preko voditelja i urednika emisija, do urednika rubrika i urednika pojedinih medija. Tokom svih ovih godina pravio kratke pauze u novinarskoj karijeri: bio je CORA manager za BAT u Bosni, PR manager Prestolonaslednika Aleksandra II i PR manager kompanije Kurir, a potom i portparol AMG. Objavio je romane "Svi naši razvodi i ostale porodične priče", "Evo zašto te volim" i "Prvi čin", kao i zbirku pesama "Pisma Starom Gospodinu". U pripremi za objavljivanje je roman "Treća komanda". Napisao je i tri drame: "Poruči ubistvo", "Sin domaćeg izdajnika", "Partija bivših". Trenutno piše zbirku priča "Alfabet ljubavi i smrti".

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top