08.11.2013.

08.11.2013.

Konačno katanac! Ministar Saša Stečajni Radulović najavio ukidanje dve agencije: SIEPA i Agencije za licenciranje stečajnih upravnika. Ostaje da se zatvori još samo 348 nepotrebnih… Ako prvi predsednik vlade i prvi potpredsednik vlade u međuvremenu ne stave veto, eto nama uštede u budžetu. I to ozbiljne.
Katarina Miljković, naučnica, naše gore list, radi za NASA. Objasnila je zašto na Mesecu postoji više kratera sa svetle strane u odnosu na tamnu stranu… Predlažem Vučiću da dotičnu angažuje kao savetnika: da objasni odakle nam toliko kratera u pameti, pamćenju…
Ivica Dačić je rekao da Srbija nije divlji zapad. Nije, naravno da nije. Srbija je divlji istok!
Vlasti u Dubaiju podelile su 763.000 dolara u zlatu osobama koje su najviše smršale u kampanji koju je inicirala država. Razmišljam se, hoće li i nas neko zlatom nagraditi za ovo stezanje kaiša, ili mi to volonterski, onako?
Smenjeni gradonačelnik Dragan Đilas kaže da je sramota što oni koji su pre 45 dana izglasali njegovu smenu još nisu formirali Privremeno veće Beograda. Pa šta će ljudi? Nemaju vremena! Valjda je bila važnija proslava pet godina stranke od postavljanja gradonačelnika? A tu su im izbori na Kosovu… Sedenje u Briselu… Huligani… Vojvodina… Ne može Vučić sve sam!
Kad smo već kod gradonačelnika: ministarka Zorana Mihajlović rekla da nije kandidat za tu funkciju! I „obelodanila da već imaju nekoliko kandidata za tu funkciju“. Samo što nije rekla imena. Da se ne lažemo: nemaju oni nikoga. Osim ljudi koje bi platili sa strane.
Slučaj porodice Ognjanović i para sa računa za lečenje preminule Tijane dobiće svoj zakonski epilog. Proces će biti tačno onakav kako smo predlagali pre sedam dana. Da li se pitate – gde je onaj „anonimni izvor iz banke“ koji je tvrdio da su Ognjanovići „podigli dva miliona evra i očistili račun“?
Beše to – Srbija danas.

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Aleksandar Becic

Aleksandar je rođen 1967. u Čačku. Školovao se u rodnom gradu i Sarajevu. U novinarstvu je od 1986. godine. Karijeru je počeo na radio stanici Sarajevo 202. Obavljao je sve novinarske poslove: od reportera, novinara, preko voditelja i urednika emisija, do urednika rubrika i urednika pojedinih medija. Tokom svih ovih godina pravio kratke pauze u novinarskoj karijeri: bio je CORA manager za BAT u Bosni, PR manager Prestolonaslednika Aleksandra II i PR manager kompanije Kurir, a potom i portparol AMG. Objavio je romane "Svi naši razvodi i ostale porodične priče", "Evo zašto te volim" i "Prvi čin", kao i zbirku pesama "Pisma Starom Gospodinu". U pripremi za objavljivanje je roman "Treća komanda". Napisao je i tri drame: "Poruči ubistvo", "Sin domaćeg izdajnika", "Partija bivših". Trenutno piše zbirku priča "Alfabet ljubavi i smrti".

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top