Početna / VESTI / Srbija danas / 08.06.2014.
08.06.2014.

08.06.2014.

Vama možda to nije vest, ali danas su na Kosovu bili izbori. I na njih su izašli i Srbi. Po nalogu (preporuci, apelu, kako god) vlade Aleksandra Vučića. Zamislite, na izborima vodi politička opcija Hašima Tačija. Eh, Srbi… Odbrani vas Beograd za desetku…
Zamenica šefa misije OEBS-a u Beogradu rekla da je ta organizacija zabrinuta za stanje u medijima. Predlažem poslaniku SNS Cvetanoviću da odmah zatraži odgovornost gospođe Tidi za narušavanje ugleda SNS i Vođe. Čim stigne u ponedeljak na posao.
Nebojša Stefanović i dalje tone u glib sopstvenog falsifikata. A najsmešnije, uvaljuje ga sve više – njegov rođeni mentor. Stefanoviću: daj bre ostavku, naći će Super Alek nekog drugog poslušnika da vodi policiju.
Vlasnik univerziteta Megatrend Mića Jovanović na sajtu svoje (visoko)školske ustanove okačio svoj doktorat kao krunski dokaz da je on ipak doktorirao. Ali… Na sajtu je mariborski rad, a ne londonski. Srećom, Mića Jovanović nije funkcioner niti ministar u srpskoj vladi. Inače, bili bismo u velikom problemu svi mi.
Bugarska je, kao zemlja EU,  suspendovala radove na Južnom toku. To je onaj gasovod koji bi trebalo da u Srbiji donese 20.000 novih radnih mesta. Mi nismo suspendovali radove. Nismo ih ni počeli posle onog Tominog „Dugo ste čekali, počnite“.
Vuk Bojović bi već u ponedeljak mogao lako da bude smenjen sa mesta direktora Zoološkog vrta… E moj Vuče: glave ti dođoše oni za koje si se zalagao toliko godina. Šta ćeš: revolucija jede svoju decu. Inače, glave ti je došla i afera s vukom. Onim što napada decu.
Nole nije osvojio Rolan Garos. Izgubio je od Nadala. Povraćao je na terenu između setova… Čekaj, Nole, nisi ti trudan, nego tvoja verenica! A i kako možeš da osvojiš Rolan Garos kad je danas crveno slovo, Srbine! Glavu gore, biće još turnira!
Beše to Srbija danas. Na Trojicu. 

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Vuk Branković

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top