07.11.2013.

07.11.2013.

Srbija je trebalo da bude u EU pre Bugarske i Rumunije, ali su to godine koje su pojeli skakavci – poručio je Ivica Dačić. Gospodine predsedniče vlade, ja sam mislio da ste vi bili socijalista, a ono – vi ste bili skakavac?!
(Šta je poručio našima s Kosova i Metohije, možete videti ovde)
Radnici koji štrajkuju zato što su gladni i što im deca nemaju šta da jedu, od danas u Srbiji ne smeju da blokiraju nijedan put ni prugu. U protivnom, zatvor, a pre zatvora, pendrek slobodnim stilom. E, pa nemojte sad da kukate! Prvi uvodi red u zemlju! A vi ste ga i birali!
Vučić rekao da će se država obračunati s kriminalcima, a ne navijačima. Dakle, Ivan Grozni je na sigurnom. Baš kao i ostale „vođe navijačkih grupa“…  I naravno, Miladin Kovačević. Dečko od milion dolara.
Deleze (to su ovi što im je Miško uvalio lanac Maksi prodavnica) grupa saopštila da je „značajno pogoršanje ekonomske situacije u zemlji uticalo na poslovanje kompanije.“ Šuška se i da oni hoće da napuste Srbiju… Što? Pa, baš nam super ide! O kakvoj krizi oni to pričaju? Pa zar ne znaju da su Dačko i Vučko rekli da je nama najsuperije?
Šuška se da će novi glavni i odgovorni urednik RTS  biti Milomir Marić. Peconi bi mogao da časti: otarasio se krvopije, a i doživeće konačno da neka televizija sa nacionalnom frekvencijom bude manje gledana od njegove. Novi slogan RTS biće Vaše pravo da gledate Ćirilicu!
Predsednik opštine Voždovac rekao da će SNP 1389 dobiti svoje teretane ako nikome ne smetaju?! Čekajte, onda se mi čudimo što na Trgu bana Jelačića u Zagrebu osvane jedan A4 samolepljivi plakat sa natpisom „Srpsko porodično stablo“? I nacrtanim obešenim ljudima?
Beše to  – Srbija danas.

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Aleksandar Becic

Aleksandar je rođen 1967. u Čačku. Školovao se u rodnom gradu i Sarajevu. U novinarstvu je od 1986. godine. Karijeru je počeo na radio stanici Sarajevo 202. Obavljao je sve novinarske poslove: od reportera, novinara, preko voditelja i urednika emisija, do urednika rubrika i urednika pojedinih medija. Tokom svih ovih godina pravio kratke pauze u novinarskoj karijeri: bio je CORA manager za BAT u Bosni, PR manager Prestolonaslednika Aleksandra II i PR manager kompanije Kurir, a potom i portparol AMG. Objavio je romane "Svi naši razvodi i ostale porodične priče", "Evo zašto te volim" i "Prvi čin", kao i zbirku pesama "Pisma Starom Gospodinu". U pripremi za objavljivanje je roman "Treća komanda". Napisao je i tri drame: "Poruči ubistvo", "Sin domaćeg izdajnika", "Partija bivših". Trenutno piše zbirku priča "Alfabet ljubavi i smrti".

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top