Početna / VESTI / Srbija danas / 07.06.2014.
07.06.2014.

07.06.2014.

Angela Merkel se raduje poseti Super Aleka. Sa njim će da o daljim potezima Srbije na putu ka EU. Pitam se da li će da pita Super Aleka u sredu šta to radi Master Toma u Beogradu sa Lukašenkom.
Ivica Dačić je taman mislio da se odmorio od problema kad je preuzeo diplomatiju, a onda mu je na kičmu legla kriza u Ukrajini… 
Srbija će ubuduće sve više morati da usklađuje spoljnu politiku s partnerima iz Evrope, rekao je Ivica medijima. Dakle, stiglo pismo s „molbom“ da uvedemo sankcije Moskvi, je li, ministre? 
Na proslavi dana policije Nebojša dr Stefanović pobrao je gromograsan aplauz. Kao po komandi.
 Rekao je da je policija u nedavnim poplavama potvrdila da je uz narod i zemlju kada je najteže. Dodao je i sledeće: „Kako to kaže naš narod, na muci se poznaju junaci. Ovo sam citirao, da me ne optuže posle…“ Kasno si se setio Nešo: poslovice nisu nikad bile sporne.
Kad smo već kod doktora, na sajtu Peščanik objavljen je i tekst u kom se vidi da ni Mića Megatrend izgleda – nema doktorat! Barem ne onaj londonski! Kaže čovek koji mu je navodno bio mentor (Stiven Vud, poznati britanski profesor) – da mu mentor nije bio… Ko to kaže, ko to laže… Tekst možete pročitati ovde, sve zajedno sa izjavom profesora Vuda.
Nego, da se vratimo mi ministru Neši… Jedan dnevni list naklonjen vladi objavio je tekst „ZAVERA: Policijska mafija iskoristila doktorat da ruši Stefanovića“… Čekajte malo… Policijska mafija? Kako to? Pa zar oni nisu bezgrešni? Šta je sledeće? Mafijska policija?
U nedelju su izbori u Prištini. One koje je raspisala Priština. Na te izbore izlaze i Srbi. Zato što im je Beograd tako rekao. Čudan način za nepriznavanje vlasti Hašima Tačija i ostalih. Zar ne?
Beše to – Srbija danas. 

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Vuk Branković

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top