06.11.2013.

06.11.2013.

Ketrin Ešton je toliko srećna sastankom u Briselu gde su joj na kanabe došli Dačić i Tači, da je pažljivi posmatrač mogao da vidi i suze radosnice u njenim očima. Srbi, čuvajte se.
Onaj što se nudi da pomogne Vučiću, Džefri Saks, rekao da nam EU neće rešiti sve probleme. Ma znamo, Džefri. Neće rešiti, nego nam doneti još problema! A mi to – volimo, brate!
Iz Skupštine traže od policije izveštaj o ponašanju huligana na fudbalskim utakmicama? Bando poslanička, šta vi ima da tražite? Ivica da naredi mobilizaciju marica, pa neka se redom hapsi! A kad se uhapsi, da se ne pušta napolje, nego  kramp i lopatu u ruke, pa pravac njiva! Aman, pa sudije za prekršaje su tim banditima naložile da uplate po manje od sto evra zbog prekršaja i pustili ih kući još juče!
Zamislite, zapalili su auto vođi „navijača“ FK Vojvodina. To je, ako niste znali, zanimanje. I to unosno: čovek vozi mercedes ML, a ima samo 27 godina. Joj, roditelji moji, dođe mi da vam spomenem familiju: trebalo je da me šaljete na utakmice, a ne u škole! Ili barem da me terate da više pevam, a ne da pišem!
Izvestan broj žitelja Zemun polja se protivi doseljavanju Roma. Vrlo naprednjački im poručuju „Marš Cigani“, „Ubi, zakolji, da Cigan ne postoji“, „Niste poželjni u Zemunu“… Gospodine Prostran, ovo su vaši birači i vaši sugrađani. Da li vas je zbog njih barem malo sramota?
Novak Đoković neće biti broj 1 na ATP listi. Njegovi mrzitelji likuju. Oni koji vole tenis znaju da će se on boriti do kraja.
Na današnji dan 1787. rođen je Vuk Karadžić. I danas se prevrće u grobu. Pogotovo ako sluša neke „voditeljke“.
Beše to – Srbija danas.

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Aleksandar Becic

Aleksandar je rođen 1967. u Čačku. Školovao se u rodnom gradu i Sarajevu. U novinarstvu je od 1986. godine. Karijeru je počeo na radio stanici Sarajevo 202. Obavljao je sve novinarske poslove: od reportera, novinara, preko voditelja i urednika emisija, do urednika rubrika i urednika pojedinih medija. Tokom svih ovih godina pravio kratke pauze u novinarskoj karijeri: bio je CORA manager za BAT u Bosni, PR manager Prestolonaslednika Aleksandra II i PR manager kompanije Kurir, a potom i portparol AMG. Objavio je romane "Svi naši razvodi i ostale porodične priče", "Evo zašto te volim" i "Prvi čin", kao i zbirku pesama "Pisma Starom Gospodinu". U pripremi za objavljivanje je roman "Treća komanda". Napisao je i tri drame: "Poruči ubistvo", "Sin domaćeg izdajnika", "Partija bivših". Trenutno piše zbirku priča "Alfabet ljubavi i smrti".

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top