Početna / VESTI / Srbija danas / 06.04.2014.
06.04.2014.

06.04.2014.

Beograd se nekako stidljivo prisećao dana nacističkog bombardovanja iz 1941. godine. Još stidljivije masakra u Aleksincu 1999. To nije bila udarna vest na medijima. Eh, Srbi… Borba protiv fašizma i stradanje naroda od nacističkih bombi mora zauvek da bude vest u ovoj zemlji. Baš kao i godišnjica početka agresije 1999.
Srpska vlada biće manja, efikasnija, štedljivija, brža, modernija… Znate već – svaka nam je kao od Boga dana, samo što je posle nekoliko meseci moramo rekonstruisati. Nego, samo da vas podsetim da je Aleksandar V u izbornoj kampanji obećao vladu od 15 ministarstava. U ovoj će biti četiri resora više. A Vučić pravi vladu… Uskoro.
Zamislite da ste na poziciji stranačkih lidera u Srbiji? Mislim – onih koji su prešli cenzus? Uh… Pa ne bi vam bilo dobro. Ne biste mogli spavati, to je sigurno! Zašto? Pa – čekajući Njegov poziv! A znate već onu pesmu „A jedan poziv menja sve!“ Nije isto biti poslanik i biti ministar.
Otac i sin prodali više od 50 klinaca u belo roblje. Seksualno – uglavnom. I ne – nemaju pred sobom po 20 godina teške robije. Imaju kataloge sa slikama. Pa birajte. Od dve do pet hiljada dinara po „seansi“. Ako se ova priča, koju plasiraju Blic i Novosti  ispostavi tačnim – onda Ivica Dačić ne sme da bude ministar policije, a Selaković ne sme biti ministar pravosuđa.
Venčanje Stefana Karića posle skidanja nanognice dobilo je naslovnu stranu u medijima. Sve sa pevanjem i pucanjem. Zdravstveno stanje devojke koju je mlađahni Karić umalo ubio – sklanja se od očiju javnosti.
Televizijski duel između Vujoševića i Čovića (ili Čovića i Vujoševića) bio je neukusan, bezidejan i bezobrazan. Dr Neven Cvetićanin, doskorašnji poslanik SDPS primetio je da bi Srbija postala Švedska u roku od pet godina kada bi nauka i obrazovanje imali status u ovoj zemlji kao što imaju Partizan i Zvezda. Nažalost, istina.
Beše to – Srbija danas. 

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Aleksandar Becic

Aleksandar je rođen 1967. u Čačku. Školovao se u rodnom gradu i Sarajevu. U novinarstvu je od 1986. godine. Karijeru je počeo na radio stanici Sarajevo 202. Obavljao je sve novinarske poslove: od reportera, novinara, preko voditelja i urednika emisija, do urednika rubrika i urednika pojedinih medija. Tokom svih ovih godina pravio kratke pauze u novinarskoj karijeri: bio je CORA manager za BAT u Bosni, PR manager Prestolonaslednika Aleksandra II i PR manager kompanije Kurir, a potom i portparol AMG. Objavio je romane "Svi naši razvodi i ostale porodične priče", "Evo zašto te volim" i "Prvi čin", kao i zbirku pesama "Pisma Starom Gospodinu". U pripremi za objavljivanje je roman "Treća komanda". Napisao je i tri drame: "Poruči ubistvo", "Sin domaćeg izdajnika", "Partija bivših". Trenutno piše zbirku priča "Alfabet ljubavi i smrti".

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top