Početna / VESTI / Srbija danas / 06.01.2016. Badnji dan boljeg života
06.01.2016. Badnji dan boljeg života

06.01.2016. Badnji dan boljeg života

Po prvi put u novijoj srpskoj istoriji su pravoslavni vernici proslavili Badnji dan u boljem životu, koji je toliko dobar da će vernici i sutra da slave, ovaj put Božić. Po prvi put, naravno.

Sad malo o fotografiji koju objavismo: Sa ponašanjem policije Srbije prema izbeglicama dobili smo apsolutno najbolji marketing koji smo mogli da zamislimo. Koliko god vi njih voleli ili ne voleli, koliko god slušali priče o korupciji… Dragi policajci, hvala što ste vratili osmeh deci koja sneg nikad nisu videla. I hvala Nemanji Božoviću koji je to snimio.

Master Toma Bajčetinski uneo je danas badnjak u zgradu Predsedništva na Andrićevom vencu i rekao da se nada „da je ova godina jedna od poslednjih u kojoj u Srbiji vlada kriza i da će se živeti bolje“. Čekaj, Master Tomo, a šta ono priča Veliki Vođa? Nemoj tako: Znamo mi da ti kritikuješ vladu, ali nemoj Vođu da u oko ubadaš. Zasuziće.

Veliki Vođa je danas boravio u jednoj od sigurnih kuća u Beogradu i poručio da će Srbija naći načina da kazni bitange i siledžije koji tuku i maltretiraju žene i decu. Ovo je jedna od retkih izjava Aleksandra Vučića koju nećemo ismevati. Naprotiv: podržaćemo je.

Ko ima za gorivo ima i za putarinu, mudro je zaključio direktor Puteva Srbije Zoran Drobnjak, najavljujući poskupljenje putarine od 10 odsto, uz to dodajući da je putarina poslednji put poskupela 2008. Što kaže naš Veliki Voljeni im Vođa, „ja veću glupost odavno nisam čuo“.

Bojan Pajtić izjavio je danas da je za pobedu na pokrajinskim izborima potreban savez, a da je taj savez moguć i sa Borisom Tadićem. Eto, lepo. I kad se svi onda okupite pod jedan barjak, da vas čovek pita zašto ste se razilazili?

Beše to šesti dan boljeg života u Srbiji. Vama koji slavite, neka je čestito Badnje veče. 

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Aleksandar Becic

Aleksandar je rođen 1967. u Čačku. Školovao se u rodnom gradu i Sarajevu. U novinarstvu je od 1986. godine. Karijeru je počeo na radio stanici Sarajevo 202. Obavljao je sve novinarske poslove: od reportera, novinara, preko voditelja i urednika emisija, do urednika rubrika i urednika pojedinih medija. Tokom svih ovih godina pravio kratke pauze u novinarskoj karijeri: bio je CORA manager za BAT u Bosni, PR manager Prestolonaslednika Aleksandra II i PR manager kompanije Kurir, a potom i portparol AMG. Objavio je romane "Svi naši razvodi i ostale porodične priče", "Evo zašto te volim" i "Prvi čin", kao i zbirku pesama "Pisma Starom Gospodinu". U pripremi za objavljivanje je roman "Treća komanda". Napisao je i tri drame: "Poruči ubistvo", "Sin domaćeg izdajnika", "Partija bivših". Trenutno piše zbirku priča "Alfabet ljubavi i smrti".

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top