Početna / VESTI / Srbija danas / 05.10.2014.
05.10.2014.

05.10.2014.

Vlast pravi čoveka oholim. To se najbolje vidi na primeru ministra Julina. Isti je danas, na godišnjicu petooktobarske revolucije, poručio ratnim veteranima (koje su njegovi politički kreatori terali u rat) da „nema potrebe da skreću medijsku pažnju na sebe“. Očekujem da uskoro to dojavi i radnicima, penzionerima koji će gladovati i svima koji će učestvovati u suludoj akciji „preživi sa 25.000 dinara“.
Akademik Toma, zaposlen privremeno na mestu predsednika Republike, izjavio je kako „Srbija danas više nema neprijatelje“. U Jajincima je, u spomen-knjizi napisao „I da sve nestane, i da svi zaborave, mi nosimo ranu na duši, opomenu, sećanje i poštovanje, inače ne bi bili Srbi“. Osim što u navedenoj rečenici ima puno posla za lektore, moram da napomenem kako je Srbija građanska država u kojoj ne žive samo Srbi, Akademiče… Ali, ni to nisi učio na fakultetu, zar ne?
Super Alek naredio (kako navodi Kurir) da se prodaju oba aviona koja poseduje vlada Srbije. Samo još da nađemo ko će te kante da kupi – i sve će biti super!
Emir (Nemanja) Kusturica pred izbore u BiH poručio kako Republici Srpskoj treba državnik, a ne strani agenti koji kleče po ambasadama. Emire, Nemanja, reditelju, to treba Srbiji. Sr-bi-ji! Razumeš?
Stranke opozicije su prilično tiho „proslavile“ peti oktobar. Javio se samo deda Mićun da nam kaže kako od ideja petog oktobra ne treba odustati. Deda, to da poručiš Velji, Rasimu, Malom, Vesiću, Kneževiću i ostalim preletačima…
Advokati Beograda štrajkuju već petu nedelju, a u celoj Srbiji, već četvrtu. Prema nekim podacima odloženo je 70 odsto suđenja. Ministar pravosuđa ne pomišlja da eventualno podnese ostavku.
Vašington je pozvao zemlje članice EU da se „prekinu sklopljeni prljavi poslovi za Južni tok“. Šta mislite, da li će ambasador Kirbi to zatražiti koliko sutra i od Srbije?
Novak Đoković osvojio petu titulu na turniru u Pekingu. 
Beše to – Srbija danas. 

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Aleksandar Becic

Aleksandar je rođen 1967. u Čačku. Školovao se u rodnom gradu i Sarajevu. U novinarstvu je od 1986. godine. Karijeru je počeo na radio stanici Sarajevo 202. Obavljao je sve novinarske poslove: od reportera, novinara, preko voditelja i urednika emisija, do urednika rubrika i urednika pojedinih medija. Tokom svih ovih godina pravio kratke pauze u novinarskoj karijeri: bio je CORA manager za BAT u Bosni, PR manager Prestolonaslednika Aleksandra II i PR manager kompanije Kurir, a potom i portparol AMG. Objavio je romane "Svi naši razvodi i ostale porodične priče", "Evo zašto te volim" i "Prvi čin", kao i zbirku pesama "Pisma Starom Gospodinu". U pripremi za objavljivanje je roman "Treća komanda". Napisao je i tri drame: "Poruči ubistvo", "Sin domaćeg izdajnika", "Partija bivših". Trenutno piše zbirku priča "Alfabet ljubavi i smrti".

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top