Početna / Front Page Slide Show / 05. 01. 2018.
05. 01. 2018.

05. 01. 2018.

Petog dana 2018. Predsednik SAD Donald Tramp čestitao Vučiću Novu godinu i Božić. Vučić mu se unapred zahvalio naslovnom stranom Informera, koji uređuje „pošten čovek, prijatelj, dobar novinar“ Dragan J. Vučićević.

Zahvaljujući RTS-u danas smo saznali da je vlada Srbije na poslednjoj sednici koja je održana u 2017. zabranila „uvoz i izvoz robe za mučenje“. Pa da: zašto da uvozimo ono čega imamo u izobilju u Nemanjinoj 11 i na još nekoliko adresa?

„Nama vanredni parlamentarni izbori ne trebaju, ali, ako opozicija želi i stvara atmosferu za njihovo održavanje, mi smo uvek spremni“, izjavio je Aleksandar Antić, ministar kod gospođe Fikus. Prijatelju, vanredni parlamentarni izbori trebaju uvek, samo i jedino jednoj osobi: Velikom Vođi. Da vas drži na kratkom lancu i tera da mu se uvlačite – znaš već gde.

Partija udruženih penzionera Srbije ocenila je da je „nužna hitna reforma penzijskog sistema“, jer je „sve nepovoljniji odnos između broja penzionera i broja zaposlenih“. Čekajte rođaci: Pa zar nije sve manja nezaposlenost u Srbiji? To tvrde vaši koalicioni partneri iz Srpske napredne stranke koju vi tako zdušno podržavate?!

Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je oslobodio građevinskog investitora iz Miljka Filipovića od optužbi za prevaru više kupaca stanova u stambenim objektima koje nikada nije izgradio, odnosno dovršio njihovu izgradnju, u periodu od 2001. do 2005. godine. Pa nije čovek kriv. A verovatno ima i člansku kartu. Ili je dao donaciju… Znate već kome.

Prema podacima Instituta „Batut“, od pojave malih boginja u Srbiji, registrovano je 758 slučajeva. Gong će označiti novu rundu boks meča bez kraja između „vaksera“ i „antivaksera“. Vakcina? Da. Ali na odgovoran način. I uz više informacija.

Španska vojska odlučila je da pripadnike jedne od svojih elitnih jedinica podvrgne rigoroznoj dijeti. U našoj vojsci za rigoroznom dijetom nema potrebe. Takve su im plate da ne mogu ni da se najedu.

Beše to – Srbija danas. 
Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Ekipa portala Kolumnista

Ekipa portala Kolumnista nije anonimna. Ovaj tekst uredila je i objavila osoba koja je danas dežurna i koja pazi da vaš omiljeni portal funkcioniše bez problema.

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top