Početna / VESTI / Srbija danas / 04.10.2014.
04.10.2014.

04.10.2014.

Pre tačno 14 godina u srpskoj prestonici je kuvalo na sve strane. U panici su bili socijalisti, julovci i radikali. Ostali su bili na krilima revolucije. Ta revolucija je pojela svoju decu. Na ovaj ili onaj način. A socijalisti, julovci i (presvučeni) radikali su se vratili na vlast. Toliko.
Na paradi koja će biti održana u Beogradu 16. oktobra nastupiće svi rodovi naše vojske. Srpsko vazduhoplovstvo će prikazati svoje bespilotne letelice. A za nalete iz vazduha biće zaduženi pripadnici akro-grupe Striži. Oni lete na migovima istog onog tipa koji je trebalo da kupimo od braće Rusa. Al’ nemamo para… Do daljeg.
Nego, kad smo kod parade i Putina, baćuška u Beograd donosi takozvano nuklearno koferče. To je ona spravica s kojom može da se započne još jedno ludilo… Samo da mu ga neko ne ukrade u Srbiji…
Srbija je stub stabilnosti na Zapadnom Balkanu. Ovo je izjavio Super Alek. Sećam se da smo svojevremeno bili isto to u zemlji koje više nema.
Akademik Toma i žena mu okupili su dečicu koja su se okupila na manifestaciji Radost Evrope. Nijedan orden ni odlikovanje nije dodeljeno ovom prilikom. A pošteno, moglo je i neko dete da dobije kolajnu od Čiča Tome. Ovako, deca su morala da slušaju šta čita Dragica.
Svetska banka nam je, pet meseci posle poplava odobrila kredit za obnovu od 300 miliona dolara. Te pare (uz kamatu, koja će biti promenljiva) treba da im vratimo za 30 godina. Deco, izvinite.
Genijalni ministar privrede Željko Sertić izjavio je kako našu privredu guši „šuma propisa“. O, bože… Pa Sertiću, il’ piši doktorat na tu temu, il’ ukidaj! Šta čekaš?
Za četiri dana građanima Srbije biće dostupna kompletna usluga PejPala. Vidite da se u Srbiji živi sve bolje? Doći će nam i Ikea. Istina, s prodavnicama, a ne sa fabrikom, ali šta ima veze…
Beše to – Srbija danas. 

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Aleksandar Becic

Aleksandar je rođen 1967. u Čačku. Školovao se u rodnom gradu i Sarajevu. U novinarstvu je od 1986. godine. Karijeru je počeo na radio stanici Sarajevo 202. Obavljao je sve novinarske poslove: od reportera, novinara, preko voditelja i urednika emisija, do urednika rubrika i urednika pojedinih medija. Tokom svih ovih godina pravio kratke pauze u novinarskoj karijeri: bio je CORA manager za BAT u Bosni, PR manager Prestolonaslednika Aleksandra II i PR manager kompanije Kurir, a potom i portparol AMG. Objavio je romane "Svi naši razvodi i ostale porodične priče", "Evo zašto te volim" i "Prvi čin", kao i zbirku pesama "Pisma Starom Gospodinu". U pripremi za objavljivanje je roman "Treća komanda". Napisao je i tri drame: "Poruči ubistvo", "Sin domaćeg izdajnika", "Partija bivših". Trenutno piše zbirku priča "Alfabet ljubavi i smrti".

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top