Početna / VESTI / Srbija danas / 04.02.2014.
04.02.2014.

04.02.2014.

Danas i nije bilo nekih značajnih vesti. Osim što je i Jelena Trivan napustila Demokratsku stranku. Ne znamo da li će to uskoro da učini i  Šutanovac, ali… Još samo da Đilas napusti istu, pa da se odsvira fajront.
Koštunica izrazio je spremnost da uđe u neku vladu Srbije. Samo nije jasno s kim. Pošto svi koji mogu da dobace preko cenzusa usklikuju „E-U-E-U-E-U“… A oni? E, u majčinu…
Socijalisti, penzosi i palminci rekli da imaju kadrove i da će Dačić opet biti opet kandidat za premijera… E pa, Ivice, bajka je već ispričana. A ljudi ne veruju u bajke. Naročito ne u onu o Ivici i… Palmi. A on vam je zabio autogol pričom da „očekuje visoku poziciju u novoj vladi“. Kukala nam majka.
Čeda čupao čupu čekajući Čanka. Više je ne čupa. Lider LDP razočarano konstatovao da se najpoznatiji tamburaš među političarima odlučio za Borisa. Onog koji sutra „kreće u proces registracije stranke“.
Naprednjaci su Republičkoj izbornoj komisiji dostavili 20.710 potpisa za listu koju vodi Prvi Potpredsednik tehničke vlade. Neverovatnu brzinu prikupljanja potpisa od strane naprednjaka nadmašili su samo članovi RIK-a koji su ustanovili da 973 potpisa „nisu zakonski validni“. To pravite štek za onaj džak sa „pokradenim“ glasovima?
Oliver Ivanović ostaje u pritvoru na Kosovu i Metohiji. Toliko o autoritetu Vučića, Julina, Vulina, Dačića u EU.
Nego, zatvorena je još jedna banka. Ovaj put – Univerzal. Kažu da između Krađana, pardon, Mlađana D. i Jorgovanke T. postoji velika sličnost: prvi je zatvorio polovinu srpskih banaka, a Jorgovanka ima mandat da završi posao. I da sve svali na Poštansku štedionicu, koja postaje veeeeliki šalter za isplate. Ko je sad kriv? U upravnom odboru ove banke bili su naprednjaci, a ne „žuti lopovi“!?!
Umalo da zaboravimo: Aleksandar V danas nije cenzurisao nijedan televizijski prilog. Tako kažu.

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Aleksandar Becic

Aleksandar je rođen 1967. u Čačku. Školovao se u rodnom gradu i Sarajevu. U novinarstvu je od 1986. godine. Karijeru je počeo na radio stanici Sarajevo 202. Obavljao je sve novinarske poslove: od reportera, novinara, preko voditelja i urednika emisija, do urednika rubrika i urednika pojedinih medija. Tokom svih ovih godina pravio kratke pauze u novinarskoj karijeri: bio je CORA manager za BAT u Bosni, PR manager Prestolonaslednika Aleksandra II i PR manager kompanije Kurir, a potom i portparol AMG. Objavio je romane "Svi naši razvodi i ostale porodične priče", "Evo zašto te volim" i "Prvi čin", kao i zbirku pesama "Pisma Starom Gospodinu". U pripremi za objavljivanje je roman "Treća komanda". Napisao je i tri drame: "Poruči ubistvo", "Sin domaćeg izdajnika", "Partija bivših". Trenutno piše zbirku priča "Alfabet ljubavi i smrti".

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top