03.11.2013.

03.11.2013.

Današnji dan – barem ako je verovati medijima – obeležili su izbori na Kosovu.
Srpski bojkot ovih izbora prvi je ozbiljan udarac vlasti Dačić-Vučić. I prvi ozbiljan dokaz jačanja ekstremističke desnice u Beogradu. Više o tome možete pročitati ovde.
Neverovatno ali istinito: i pored sve otimačine koja traje u poslednjih 15 godina (a i više), pored svih „privatizacija“ i tajkunizacije Srbije, banke procenjuju da naš narod u slamaricama čuva oko tri milijarde evra! Ljudi, pazite se! Zelenaške ajkule su naoštrile svoje zube!
Boris Tadić poznat u narodu i kao BoTa Jojoba poručio je da Vuk Jeremić nije dobro radio svoj posao ministra spoljnih poslova i da je posvađao Srbiju sa mnogo zemalja. Čekaj, malo, majstore, to je tvoj učenik. I osim toga, nigde, ali nigde u svetu ministar spoljnih poslova ne radi samostalno, već onako kako mu predsednik države ili vlade kaže. Koga onda lažeš, majstore?
Policija ne može da pohapsi sve one koji su pravili pizdarije juče tokom utakmice između Crvene zvezde i Partizana. Normalno da ne može: nisu dostupni… Otišli na dvodnevni izlet na Kosovo…
Pre tri godine Kraljevo je pogodio težak zemljotres. Poražavajuće je da posle tri godine još ima onih koji nisu dobili krov nad glavom, a izgubili su ga u tom događaju.
Novak Đoković je osvojio 40. titulu u karijeri. Blago njemu. I njegovom bankovnom računu.
Beše to – Srbija danas.

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Aleksandar Becic

Aleksandar je rođen 1967. u Čačku. Školovao se u rodnom gradu i Sarajevu. U novinarstvu je od 1986. godine. Karijeru je počeo na radio stanici Sarajevo 202. Obavljao je sve novinarske poslove: od reportera, novinara, preko voditelja i urednika emisija, do urednika rubrika i urednika pojedinih medija. Tokom svih ovih godina pravio kratke pauze u novinarskoj karijeri: bio je CORA manager za BAT u Bosni, PR manager Prestolonaslednika Aleksandra II i PR manager kompanije Kurir, a potom i portparol AMG. Objavio je romane "Svi naši razvodi i ostale porodične priče", "Evo zašto te volim" i "Prvi čin", kao i zbirku pesama "Pisma Starom Gospodinu". U pripremi za objavljivanje je roman "Treća komanda". Napisao je i tri drame: "Poruči ubistvo", "Sin domaćeg izdajnika", "Partija bivših". Trenutno piše zbirku priča "Alfabet ljubavi i smrti".

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top