Početna / VESTI / Srbija danas / 03.06.2014.
03.06.2014.

03.06.2014.

Pre pregleda vesti, da vam kažemo da će Obrenovac biti spreman da se u njega u petak vrati većina stanovnika. Tako je rekao ministar vojni. I tačka. Ministre, u šta da se vrati narod? U grad duhova? U smrad? U redove za hleb? Nego, niko ne priča ništa kako je u Kostolcu, Paraćinu, Ćupriji, Svilajncu… 
Pa da krenemo: U Srbiji nema cenzure interneta. Nema cenzure uopšte.
I argumentacija nekih tamo šabana što su doktori nauka u Engleskoj o doktoratu hadži-pendrek efendije je najgluplja stvar koju je bilo ko od nas mogao da čuje. Jasno? Jasno. Idemo dalje.
Super Alek o gospođi Mijatović iz OEBS-a rekao da je u pitanju „jedna pristojna žena koja ne želi ništa loše Srbiji“. Juče je Super Alek mislio drugačije o njoj. Čak joj se u pismu nije ni kurtoazno obraćao sa „Vi“, kako protokol nalaže. Proverite. A od njenih „kolega iz OEBS-a“ je tražio izvinjenje i upozoravao da će se „boriti protiv laži koje su širili“. Dakle, još jednom: u Srbiji nema (nikakve) cenzure. Jasno? Jasno.
Što se tiče odbrane lika i dela ministra za pendrečenje, koliko da kažemo da se ta saga nastavlja. U odbranu plagijata, pardon, doktorata, uključio se i ministar za učenje Verbić. Da citiramo Vučića „obrazloženje je najveća glupost koju sam čuo“. Ministre: prošetajte do bilo koje Univerzitetske biblioteke i porazgovarajte malo sa bibliotekarima. Mi Vam možemo obezbediti razgovor sa jednom – vrlo pametnom i kvalifikovanom: em je lepa, em je pametna, em je išla u Petnicu, isto kao i Vi. Mislimo da Vam objasni kako se lako može odrediti da li je nešto plagijat ili nije.
Bivša gradonačelnica Smedereva (SNS) zaglavila 15 meseci robije zbog primanja mita. Šta će žena, bila doktor, navikla da je časte. Napredan kadar.
Nole je u polufinalu Rolan Garosa. Ako je ikome bitno.
Beše to – Srbija danas. 

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top