Početna / VESTI / Srbija danas / 03.01.2016, treći dan boljeg života
03.01.2016, treći dan boljeg života

03.01.2016, treći dan boljeg života

Elektroenergetski sistem za sada funkcioniše bez problema, uprkos snežnim padavinama. Da ponovimo: Funkcioniše bez problema, uprkos snežnim padavinama. Ali je sneg opet iznenadio putare. U 21. veku. To je taj bolji život.

Ni u narednom periodu ne treba očekivati da gorivo poskupi, epohalno javlja danas RTS. U celoj Evropi gorivo je svakog dana sve jeftinije. A kod nas je vest dana da neće da poskupi. To je taj bolji život.

U godini za nama cene su u proseku porasle manje nego što se očekivalo, kurs je bio stabilan, a kamate na kredite pre svega u domaćoj valuti niže nego ikada, rekla je Jorgobanka Tabaković u intervjuu za RTS. Šta ćete, nije žena obaveštena da su (kako kaže Veliki Vođa) cene svega pale, kurs je bio nikad bolji, a krediti se sami otplaćuju. Zato ove što štrajkuju zbog švajcaraca treba pohapsiti, jer hoće da destabilizuju vladu koja je donela bolji život.

Ministar privrede Željko Sertić rekao je da će u 2016. zakonom od javnih preduzeća napraviti pravi servis građana. To bi, inače, javna preduzeća i bez nekog novog zakona trebalo da budu. Ali, zakonom ćemo poboljšati ionako bolji život.

Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić rekao je da posle odluke Vlade Srbije da se ne proda „Telekom“ sledi plan B za tu kompaniju i njegova reorganizacija. Sećam se da je postojao i plan B za Železaru, plan B za RTB Bor, FAP, plan B za sve žive. Srećom, tu je bolji život.

Potpredsednik SNS Igor Mirović uveren je da će ta stranka na pokrajinskim izborima osvojiti toliki broj mandata koliki nikada do sada nijedna politička stranka nije imala. Izjava kao iz vremena Slobodana Miloševića. A znate šta se desilo u vreme Slobe: Bolji život.

Veliki Vođa ni danas se, u toku dana, nije pojavljivao u medijima. Uživa u boljem životu. A vi?

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Aleksandar Becic

Aleksandar je rođen 1967. u Čačku. Školovao se u rodnom gradu i Sarajevu. U novinarstvu je od 1986. godine. Karijeru je počeo na radio stanici Sarajevo 202. Obavljao je sve novinarske poslove: od reportera, novinara, preko voditelja i urednika emisija, do urednika rubrika i urednika pojedinih medija. Tokom svih ovih godina pravio kratke pauze u novinarskoj karijeri: bio je CORA manager za BAT u Bosni, PR manager Prestolonaslednika Aleksandra II i PR manager kompanije Kurir, a potom i portparol AMG. Objavio je romane "Svi naši razvodi i ostale porodične priče", "Evo zašto te volim" i "Prvi čin", kao i zbirku pesama "Pisma Starom Gospodinu". U pripremi za objavljivanje je roman "Treća komanda". Napisao je i tri drame: "Poruči ubistvo", "Sin domaćeg izdajnika", "Partija bivših". Trenutno piše zbirku priča "Alfabet ljubavi i smrti".

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top