Početna / VESTI / Srbija danas / 03.01.2014.
03.01.2014.

03.01.2014.

Objavljena je Božićna poslanica patrijarha Irineja u kojoj se kaže da je Kosovo naš zavet. Čekajte, samo malo… Vaša svetosti, da li ste dali ovo Dačiću i Vučiću da pročitaju?
Demokrate su objavile listu deset neispunjenih obećanja SNS. I u pravu su. Ima tih obećanja i više. Nego… Demokrate… Znate li vi koliko ste obećanja dali i koliko ih niste ispunili od 2000. godine? Samo pitam, da ustanovimo…
Vučić izjavio da bi SNS u ovakvoj koaliciji, u slučaju izbora, imala 180 poslanika. To, Vučiću, reci nam! Zapuši nam usta! Ubedi nas da je u Srbiji zavladao Skender Veličanstveni koji će uskoro postati kalif umesto kalifa! I ti si počeo da čitaš ankete Proverenih Agencija?
Master Toma napao Zorku ministarku (Mihajlović, jeste) zato što je ona oplela po njegovim savetnicima, naročito otpadniku Antić doktor Oliveru. Ma sve je to u redu, ali mi nije jasno zašto se danas niko nije pojavio da nam saopšti kako u stranci nema sukoba između Vučića i Nikolića odnosno između „Alekovih i Tominih“??? Šta, i vi ste provalili da je priča trula?
I Nobelovac se naljutio na master Tomu. Sikće prosto po dnevnim novinama… Govori kako nije Toma jedini koji može nekom nešto da zameri… Govori i kako bi on imao štošta da kaže… Auuuh, Nobelovac, javi se ti nama slobodno pre nego što počneš referat, da ti damo podatke. Imamo zabeleženih blamova – onoliko!
Za ukidanje tri novčane naknade, koje prima ministar finansija Lazar Krstić, uz redovnu ministarsku platu, potrebno je promeniti 15 zakona. Pa šta? Promenite zakone! Za to i primate platu! Da pišete, glasate, menjate! Bando.
Treći dan nove godine. Jedino što smo saznali je da će „izbori gotovo sigurno biti održani“. Da napomenemo: mi već tri nedelje tvrdimo da će izbori biti 16. marta. Hoće neko da se kladi?
Beše to – Srbija danas.

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Vuk Branković

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top